Cum iti alegi ceasul perfect?

Achizitionarea ceasurilor de mana, atat in randul femeilor, cat si a barbatilor are nevoie de un punct de pornire, astfel nu este necesar doar sa stiti acel magazine bun care comercializeaza ceasuri originale, de la brandurile de top, ci trebuie sa cunoasteti inainte de toate si criteriile pe baza carora se vor face aceste alegeri.

Indiferent ca ceasul il achizitionati pentru dumneavoastra, ori il faceti cadou unei persoane, ceasul de mana trebuie sa fie inainte de toate calitativ sis a se potriveasca stilului persoanei care il poarta. Cu alte cuvinte un ceas de mana trebuie sa revigoreze tinuta simpla, sa evidentieze persoanlitatea persoanei care il poarta si  sa ii fie de asemenea util acesteia si nu in ultimul rand sa faca tinuta acestuia una atractiva.

Sa vedem care sunt criteriile de care trebuie sa tinem cont.

Criterii importantein alegerea unui ceas de mana

Functionaliatea ceasului de mana este un aspect important in aceasta situatie, intrucat exista ceasuri cu quartz si ceasuri mecanice, simple sau automate. Ceasul de mana trebuie sa afiseze data, ora pe mai multe fusuri orare, sa aiba inclus un cronometru, un barometru, o busola si, in cazul modelelor mai avansate, si o functie de iluminat.

De asemenea, designul ceasului de mana este un alt criteriu important pentru cei care vor sa asorteze ceasul cu vestimentatia. Dimensiunile cadranului sunt foarte importante, precum si forma acestuia, tipul materialului din care este confectionata bratara si culoarea.

Pretul ceasului de mana,, in acest caz putem spune ca un ceas de mana are pretul comparabil cu cel al unei bijuterii. Adevarul este ca ceasurile de mana de buna calitate, merita investitia facuta. Ceasurile de lux, pe de alta parte, necesita o suma mare de bani din cauza designului si a materialelor din care sunt facute.

Precizia ceasului de mana, atunci cand un trecator intreaba ora exacta, purtatorul ceasului nu ar trebui sa stea prea mult pe ganduri, sa isi caute telefonul mobil, stiind ca ceasul s-a oprit de cateva ori pana acum, ci doar sa arunce o privire pe cadran si sa raspunda prompt.

Si nu in ultimul rand stilul vestimentar al purtatorului este un criteriu important in ceea ce priveste alegerea unui ceas de mana, intrucat acesta trebuie corelat cu stilul persoanei care il poarta, dar si cu evenimentul sau contextul in care urmeaza sa fie purtat easul de mana poate fi un simplu accesoriu fashion sau un dispozitiv de mare ajutor in timpul antrenamentului fizic. Ceasurile de mana pot fi casual (care pot fi asortate oricarei tinute), sport (usoare si concepute pentru a rezista antrenamentelor fizice), clasice si fashion.

JAPORA

Pe site-ul oficial al magazinului online Japora, gasiti ceasuri atat sport, casual, cat si elegante, ceasuri de ultima generatie, la pretri imbatabile.

Distribuie in retelele sociale: