Cum poți să beneficiezi în doar câteva ore de un credit IFN

Un credit de nevoi personale cu garanție imobiliară este ideal atunci când ai nevoie urgent de o sumă de bani, fiind o metodă accesibilă de a obține împrumutul într-un timp foarte scurt. De multe ori, oamenii s-au confruntat cu situații în viață în care au apărut anumite urgențe ce nu puteau fi amânate, fie medicale, personale sau alte tipuri de cheltuieli neprevăzute. Persoanele aflate în astfel de situații au apelat în cele mai multe cazuri la familie sau prieteni, însă nu poți să ai mereu certitudinea că cei din jurul tău te vor ajuta la orice oră cu bani. Însă, lucrurile s-au schimbat și poți face rost de un împrumut într-un timp scurt cu ajutorul IFN-urilor.

Avantajul IFN-urilor este că aprobă creditele într-un timp scurt, iar procedurile sunt mult mai flexibile, fiind nevoie de mult mai puține acte decât în cazul unui credit acordat de o bancă. Cererile de pot face online, prin telefon. Ai nevoie doar de buletin și un extras de cont din luna precedentă. Simplu și ușor!

Claret Credit – credit de nevoi personale cu garanție imobiliară

Claret Credit este o instituție financiară nebancară (IFN), înființată în anul 2003 și autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Echipa de la Claret Credit este formată din oameni cu o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare, cu viziuni moderne și flexibile, ce te vor ajuta să obții un credit într-un timp scurt. Necesitățile clienților sunt puse pe primul loc, astfel angajații vor da dovadă de implicare, spirit inovativ și încredere. Claret Credit își propune să găsească soluții pentru toate persoanele care se află într-un impas, punând la dispoziția clienților servicii de înaltă calitate, accesibile și bine gândite.

Claret Credit oferă credite de nevoi personale cu garanție imobiliară pentru persoanele fizice și juridice. Obții creditul într-un timp scurt iar modalitatea de acordare a împrumuturilor este flexibilă și accesibilă oricui. Mai mult de atât, se acceptă și persoane cu istoric negativ în Biroul de Credit.

Poți obține un credit cu garanție imobiliară în 3 pași simpli:

1. Alege suma potrivită nevoilor tale – suma minimă de care puteți beneficia este de 5.000 lei

2. Aprobare rapidă – echipa de la Claret Credit analizează dosarul tău și primești aprobarea în 24 de ore

3. Intră în posesia banilor – suma cerută va fi depusă în contul tău și te vei putea bucura de împrumutul acordat într-un timp scurt

Acordarea unui credit cu garanție imobiliară presupune anumite condiții, ușor de îndeplinit:

– Prezinți un imobil pentru constituirea garanției (proprietatea ta sau a unei alte persoane)

– Ești persoană fizică română sau cetățean străin rezident/nerezident;

– Vârsta de minim 18 ani la data cererii de creditare sau vârsta de maxim 80 de ani la data expirării perioadei de creditare;

– Venit stabil si eligibil;

– Vechime în muncă de minim 3 luni.

Condițiile prezentate mai sus sunt mult mai flexibile și ușor de îndeplinit, în comparație cu cele cerute de o bancă. Valoarea creditului la Claret Credit va fi stabilită în funcție de capacitatea de rambursare a clientului și valoarea de evaluare a garanției. În funcție de confortul și opțiunile tale, vei stabili împreună cu consultantul perioada de rambursare a creditului, modalitatea de rambursare, precum și data pentru achitarea ratei lunare.

Sună acum la Claret Credit și te vom ajuta cu toate informațiile necesare în vederea obținerii unui credit de nevoi personale cu garanție imobiliară sau te așteptăm în locațiile noastre din Iași, București,Cluj-Napoca sau Constanța.

Întrebări frecvente

1. Care sunt condițiile pentru a beneficia de un credit IFN de la Claret Credit?

– Prezinți un imobil pentru constituirea garanției (proprietatea ta sau a unei alte persoane)

– Ești persoană fizică română sau cetățean străin rezident/nerezident;

– Vârsta de minim 18 ani la data cererii de creditare sau vârsta de maxim 80 de ani la data expirării perioadei de creditare;

– Venit stabil si eligibil;

– Vechime în muncă de minim 3 luni.

2. În cât timp pot benefia de un credit IFN la Claret Credit?

În cazul în care dorești să accesezi un credit IFN la Claret Credit vei putea intra în posesia banilor, într-un timp scurt. Noi analizăm dosarul și primești aprobarea în 24 de ore. Vom vira suma de care ai nevoie direct în contul tău.

3. Există o sumă minimă pentru un credit de nevoi personale cu garanție imobiliară?

Suma minimă pentru un credit de nevoi personale cu garanție imobiliară la Claret Credit este de 5000 de lei.

Suntem aici pentru tine! Contactează-ne acum!

Distribuie in retelele sociale: