”Cunoaște-ți campionii!”, campania prin care JYSK și Comitetul Național Paralimpic aduc în fața publicului sportivii paralimpici

JYSK și Comitetul Național Paralimpic își propun să aducă în fața publicului sportivii paralimpici prin intermediul campaniei ”Cunoaște-ți campionii!”

După campania de responsabilitate socială #NICIOSCUZĂ din 2018, acum se intenționează să se aducă în lumina reflectoarelor sportivii cu dizabilități care luptă pentru a se califica la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Protagoniștii campaniei sunt patru dintre cei mai buni sportivi paralimpici din țara noastră, Alex Bologa (judo), Octavian Tucaliuc (atletism), Florentina Hrișcu (atletism) și Ciprian Anton (tenis în scaun rulant), alături de echipa de goalball a României, prin intermediul paralimpicromania.ro.

„Prin acestă campanie ne-am propus să facem cunoscute rezultatele pe care sportivii paralimpici le au la nivel internațional, în competiții de anvergură. Deși muncesc la fel de mult ca orice alt sportiv de performanță și aduc medalii valoroase, reprezentând cu brio România în afara țării, sportivii paralimpici nu sunt cunoscuți îndeajuns de mult. Primul pas a fost ca, alături de Minio, să refacem site-ul Comitetului Paralimpic, astfel încât să scoatem mai bine în evidență rezultatele sportivilor. Ei merită din plin aplauzele și susținerea noastră, au trecut peste greutăți și, prin muncă, au reușit performanțe lăudabile.”, a declarat Alex Bratu (Country Manager JYSK România și Bulgaria).

JYSK România a devenit sponsorul oficial al Comitetului Național Paralimpic în iulie 2017, semnând un contract pe trei ani. Anul următor, compania și-a dublat sprijinul acordat sportivilor cu dizabilități, donând 400.000 de lei anual către Comitetul Național Paralimpic Român.

În Danemarca, JYSK susține sportivii cu dizabilități de 30 de ani, încă din anul 1989. Sprijinirea sportivilor paralimpici este principala direcție CSR a grupului. JYSK susține sportivii paralimpici în Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Republica Cehă, Slovacia și România.

Distribuie in retelele sociale: