Cupa „Daniel Prodan”, sustinuta de Fundatia Alexandrion si Alexandrion Group

Asociația Daniel Prodan organizează, joi, 15 noiembrie, a doua ediție a Cupei Daniel Prodan, care este sustinuta de Fundatia Alexandrion si Alexandrion Group.  Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă Concordia Chiajna între orele 15:00-21:00, iar accesul este gratuit.

Acest eveniment, constă într-un turneu destinat juniorilor sub 11 ani, care va începe de la ora 15:00 urmat de o festivitate de premiere și un meci demonstrativ între Echipa Națională și Steaua care va începe de la 18:00. Premiile vor fi oferite de Fundatia Alexandrion si Alexandrion Group, dar si Tymbark.

Printre jucatorii de la acest meci, și-au anunțat prezența nume precum Ionuț Lupescu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Dorinel Munteanu, Ilie Dumitrescu, Ciprian Marica, Marius Baciu, Augustin Călin și Marius Lăcătuș.

De asemenea, pe lista invitaților la eveniment, se regăsesc persoane de renume cum ar fi familia Prodan, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Gino Iorgulescu, Cornel Dinu, Justin Ștefan, Adalbert Kassai, Ioan Andone, Mircea Minea și Ovidiu Ioanițoaia.  La final, se va organiza o masă comună pentru jucatori și invitați.

Didi Prodan a decedat pe 16 noiembrie 2016, la 44 de ani, în urma unui infarct. Acesta ar fi împlinit la anul, pe 23 martie, 47 de ani. Prodan a jucat în Generația de Aur a României și a participat la două turnee finale, CM 1994 și CE 1996. A jucat pentru șapte echipe în carieră: Olimpia Satu Mare, Steaua, Atletico Madrid, Rangers, Rocar, FC Național și Messina.

Distribuie in retelele sociale: