“Cupa de vară” la tenis şi-a desemnat campionii!

Weekend-ul trecut, moderna Bază Tenis Club Curtea de Argeş de pe strada Barajului a găzduit Finala cluburilor şi palatelor copiilor la tenis – “Cupa de vară”, competiţie ce face parte din calendarul sportiv al Ministerului Educaţiei, informează Argeș Expres.

Cei circa 50 sportivi înscrişi în turneu au beneficiat gratuit de cazare şi de masă, plus băuturi răcoritoare şi alte facilităţi din partea sponsorilor tradiţionali. Meciurile au început vineri şi s-au încheiat duminică, iar terenurile de joc s-au prezentat ca de fiecare dată în condiţii impecabile. S-a jucat pe categorii de vârstă, la 10, 12 şi 14 ani, atât la băieţi, cât şi la fete, în conformitate cu regulamentele aprobate de Federaţia Română de Tenis. Competitorii au fost din Curtea de Argeş, Piteşti, Balş, Cernavodă, Slatina, Buzău, Bucureşti şi alte oraşe. După încheierea finalelor, duminică, s-au desfăşurat festivităţile de premiere pentru câştigători. La categoria 10 ani fete, prima clasată a fost Lavinia Borteş, de la Cernavodă, urmată de Bianca Costin, din aceeaşi localitate. Pe locul 3 s-au aflat Raluca Măniţă (Curtea de Argeş) şi Bianca Răducan (Cernavodă). Similar, la băieţi, s-a impus slătineanul Darius Florin Costache, învingându-l pe Alexandru Anghel, din Balş. Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de localnicul Denis Cucu şi de Denis Drăguţ (Balş). La categoria 12 ani fete, câştigătoare a fost Amalia Tudor (Cernavodă), secondată de Bianca Dumitrescu, din aceeaşi localitate. Podiumul a fost completat de alte două reprezentante ale gazdelor – Daria Cristescu şi Raluca Grozavu. La aceeaşi categorie, secţiunea băieţi, pe primele două locuri s-au clasat 2 sportivi din Oraşul Regal: Alexandru Măniţă şi Florin Luca Pârvu, urmaţi de Ştefan Bădiţă (Piteşti) şi de Eduard Tănăsie (Balş). În fine, la ultima categorie, 14 ani fete, pe prima poziţie s-a situat Diana Iordache (Cernavodă), iar pe locul secund s-a clasat Amalia Drăgan (Curtea de Argeş). Pe locul 3 au fost Adriana Anghel (Curtea de Argeş) şi Maria Ungureanu (Slatina). La secţiunea băieţi, lupta pentru primul loc a fost acerbă, învingător fiind piteşteanul Victor Dumitru, care l-a învins pe Mario Alexandru Ancuţa, din Curtea de Argeş. Pe locul III s-au clasat tot 2 concitadini: Ştefan Hodoş şi Radu Ionescu. “A fost o competiţie reuşită din toate punctele de vedere, aprig disputată, şi cu siguranţă participanţii s-au simţit bine. Şi-au putut verifica potenţialul, dar s-au ales şi cu noi prieteni, deşi cei mai mulţi se cunosc între ei, participând împreună şi la alte întâlniri de acest gen. Cu siguranţă au plecat cu amintiri frumoase din aceste zile petrecute la Curtea de Argeş!”, ne-a declarat prof. Gheorghe Borţan, administratorul şi preşedintele TC Curtea de Argeş.

Organizatorul Finalei cluburilor şi palatelor copiilor la tenis – “Cupa de vară” a fost Tenis Club Curtea de Argeş. Partenerul oficial al turneului a fost Dr. Oetker Romania. Sponsorii ediţiei 2019 au fost: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeş şi Consiliul Judeţean Argeş. Parteneri media: Radio Argeş Expres şi Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului a fost SCG – Smart Corporation Group.

Distribuie in retelele sociale: