CUPA RIG by ALEXANDRION GROUP – ediția a XXVI-a

CUPA RIG by ALEXANDRION GROUP ajunge la acest sfârșit de lună la ediția a XXVI-a.  Concursul susținut de Alexandrion Group și Beluga se va desfășura și de această dată pe lacul Corbu, cel mai modern și cel mai bine amenajat carpodrom din România, între 21-25 august 2019.

Continuitatea acestei competiții reprezintă o dovadă incontestabilă de seriozitate și pasiune a fondatorului acestei competiții, Florin Cârstocea, dar și a recunoașterii pe care evenimentul a căpătat-o cu fiecare nouă ediție organizată având la bază filozofia pescuitului sportiv.


Noul concurs pe lacul Corbu va avea premii totale în valoare de 101.000 lei pe care 60 de echipe sunt invitate să le câștige. Acestea vor avea dreptul să aleagă dintre cele 75 de standuri disponibile, standul (și implicit sectorul) pe care doresc să pescuiască pe durata celor 4 zile de concurs.

Într-un sector, numărul maxim de standuri care vor fi ocupate va fi 20, iar ordinea în care echipele participante vor alege standul de pescuit se va stabili prin tragere la sorți în ziua începerii competiției, în funcție de ordinea achitării taxei de participare (avans sau integral), așa cum va fi înscrisă în extrasul de cont al As. Club Sportiv Pescuit la Crap – Corbu CCC. Fiecare echipă  va putea alege în baza unei hărți detaliate a pistei de concurs unde se vor marca cu stegulețe standurile deja selectate și componența echipelor care le ocupă. Taxa de participare este de 2.700 lei/echipă de 2 până la 4 pescari cu drepturi depline și poate fi achitată integral sau în două tranșe. Regulamentul complet va fi postat pe site-ul www.crapimari.ro.

Clasament General format din locurile 1 ale fiecărui sector
– Locul I pe lac: 30.000 Lei
– Locul II pe lac: 20.000 Lei
– Locul III pe lac: 12.000 Lei

Clasament pe fiecare sector A, B, C
Locul 2– 5.500 lei
Locul 3– 3.500 lei
Locul 4– 2.500 lei

Captura cea mai mare – 2.500 lei
Captura zilei, cea mai mare captură din fiecare zi de concurs – 4 premii a câte 1.000 lei fiecare.

Organizatorii spun că criteriul de departajare la întocmirea clasamentului este calitatea.  Echipele se vor clasa funcție de greutatea totală a celor mai mari 10 pești capturați pe durata competiției, fiecare dintre ei având peste 5 kg.

Alexandrion Group, lider în producţia și distribuţia de vinuri și băuturi alcoolice din România și din 2017 singurul producător de single malț din țară, este partener al evenimetului pentru al treilea an la rând.  Grupul Alexandrion este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase și au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor.

Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaţionale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediţie specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea printr-o achiziţie în domeniul producţiei de vin din România, completând astfel oferta noastră cu vinuri liniștite și spumante premiate, reunite acum sub entitatea corporate The Iconic Estate.

Distribuie in retelele sociale: