Curs Tao Yoga, Tai Chi și Qi Gong, în fiecare sâmbătă dimineaţa, pe Calea Victoriei

În fiecare Sâmbătă dimineață ne strângem cu toții la Bucurania, pe Calea Victoriei, pentru a explora practicile taoiste cu drag, spor și voie bună, într-un mediu unde abundă energia bucuriei și iubirii manifestate de copii.

INTENȚIE
Intenția noastră este de a aduce un plus de vitalitate, de conectare autentică la nivel de Sine și de exprimare într-un ambient sigur și plăcut.

Efectele pozitive ale tai-chiului confirmate de ştiinţă
Efectele pozitive ale tai-chiului confirmate de ştiinţă

ENERGIE
Stimulăm Qi-ul, energia noastră internă și o lăsăm să dizolve orice urmă de stres, tristețe și anxietate. Mai multă claritate, vitalitate și calm sunt indiciile unui Qi care curge liber prin meridianele noastre energetice.

BUCURIE
Pătrundem cu toții într-un nor cu stare de bine și ne lăsăm purtați de energia bucuriei aici și acum spre binele nostru cel mai înalt.

SĂNĂTATE
… că-i mai bună decât toate. Stimulăm corpurile subtile, centrii energetici, chakrele, meridianele și tantienurile. Ne racordăm la câmpul de energie universală și la energia primordială a Compasiunii (yuan qi).

RELAXARE
Când reaxăm corpul, mintea noastră se relaxează automat. Practicile taoiste au numeroase beneficii care pot fi experimentate spontan.

REDESCOPERIRE
Timp de două ore integrăm Ego-ul și ne aventurăm în explorarea Sinelui nostru autentic. Cu cât Sufletul (Sinele) nostru luminează mai intens în Personalitate (Ego) cu atât simțim mai multă împlinire, satisfacție și recunoștință.

TEHNICI ȘI INSTRUMENTE

TAO & KUNDALINI YOGA
Trezirea și ascensionarea Sinelui. Focul Sacru Kundalini sălășluiește la baza coloanei vertebrale în chakra-rădăcină Muladhara (yin) și ascensionează prin cele 33 de vertebre și 7 chakre până o străpunge pe cea de-a șaptea, Sahasrara, deschizând lotusul cu o mie de petale.

La curs sunt predate și asane de yoga taoistă, care are trei scopuri principale: (1) creșterea energiei interne, (2) cu cât suntem mai conștienți de minte, corp și respirație cu atât mai bine acestea relaționează între ele, (3) creșterea flexibilității fizice și capacității respiratorii.

TAI CHI & QI GONG
Instrumente taoiste pentru creșterea energiei, îmbunătățirea sănătății și stării de bine. Mișcări fluide care relaxează și detensionează mintea și corpul.

ALCHIMIE TAOISTĂ
Tehnici de integrare a emoțiilor și lucrul cu polaritățile. Uniunea opuselor complementare animus și anima. Alchimia înseamnă a crea o relație cu însăși viața, o aventură, o iubire profundă față de tot ceea ce este.

AUTOCUNOAȘTERE
Exerciții de divinație cu tarot și carduri speciale cu ajutorul cărora vom putea răspunde la întrebările cele mai importante ale vieții noastre:
1. Cine sunt?
2. De ce sunt aici?

REGRESII ȘI PROGRESII
Pentru a rezolva anumite situații de conflict din inconștientul nostru, avem nevoie de metafore, simboluri și arhetipuri. Ne vom folosi de aceste tehnici spre binele nostru cel mai înalt.

– Adresa: Bucurania, Str. Frumoasă, Nr. 52, Interfon 012
– Program: 11.00 – 13.00
– Instructor: Adrian C. Băjenaru, Psiholog, Instructor taoist, master Reiki, tutor Munay Ki, master Palma budistă tibetană
– Investiție: Sesiunea Drop in 50 RON sau abonament 35 x 4
– ÎNSCRIERI la telefon 0734 940 804 (Sonia)

Distribuie in retelele sociale: