Cursant azi, antreprenor mâine!

Se anunță vremuri bune pentru cei care s-au gândit să își deschidă o afacere! Faptul că țara noastră este membră a Uniunii Europene, ne aduce beneficii majore din perspectiva economică.

Există numeroase proiecte cu finanțare Europeană, printre care și Startup Yourself, care ajută antreprenori aflați la început de drum să se dezvolte, în doar 10 pași:

Pasul 1 îl reprezintă înscrierea în proiect (accesând acest link) respectând condițiile de eligibilitate de pe website https://afacerinordest.com/.

Pasul 2  constă în participarea la cursuri de antreprenoriat, gratuite, care dezvoltă competențe de management, marketing și nu numai!

Pasul 3 este esențial pentru antreprenori – realizarea unui plan de afaceri.

Pasul 4 se referă la selecția planurilor de afaceri, în urma căruia se poate obține o finanțare de până la 33.000 euro!

Pasul 5 este necesar pentru o bună dezvoltare a cunoștințelor în business, respectiv „Persoanele ale căror planuri de afaceri au fost selectate în vederea acordării ulterioare a ajutorului de minimis, în cadrul întreprinderilor pe care le vor înființa, vor efectua, obligatoriu, câte un stagiu de practică organizat în cadrul unei întreprinderi existente, funcționale, a cărei activitate economică face parte din aceeași grupă CAEN cu cea aferentă planului de afaceri selectat.”

Pasul 6 ne apropie de îndeplinirea visului și anume de a deveni antreprenori – semnarea contractului de subvenție.

Pasul 7 oferă consultanță gratuită – juridică, promovare, resurse umane, contabilitate, și multe altele!

Pasul 8 reprezintă primirea a 75 % din valoarea ajutorului oferit din valoarea maximă de 33.000 de EURO și este 100% nerambursabil.

Pasul 9 transformarea în realitate a planului de afaceri și a cunoștințelor dobândite.

Pasul 10 daca afacerea este funcțională și se respectă cerințele primești diferența de 25 %.

Acest proiect se desfășoară la nivelul Regiunii Nord Est iar înscrierile sunt deschise!

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: