Cursurile de calificare, o oportunitate în plus pe piața forței de muncă!

Formarea profesională poate fi definită ca o procedură prin care o persoană dobândește o calificare atestată și recunoscută pe piața muncii, printr-un certificat de calificare sau absolvire, eliberate conform legislației în vigoare. 

Cursurile de formare profesională sunt și o bună modalitate de dezvoltare personală, pentru că dezvoltă noi abilități, care te pot ajuta în viața de zi cu zi.  

Dincolo de certificatul obținut, ceea ce este foarte important la un curs este modul în care este susținut și organizat, de așa manieră încât să găsesti conținut bine documentat, structurat, care să contină cazuri concrete și care să îți fie util în dezvoltarea ta profesională ulterioară. 

Participarea la cursuri de formare profesională pot aduce mai multe beneficii:
– Dezvoltarea de noi competențe și abilități, prin învățarea teoretică și practică, precum și dezvoltarea de capacități de inter-relaționare,
– Descoperirea de noi oportunități de dezvoltare profesională și lărgirea cercului de cunostinte,
– Descoperirea de domenii noi de activitate și completarea bazei de informații pe care le deții, care pot deschide noi șanse de găsire a unui loc de muncă,
– Specializarea sau perfecționarea într-un anumit domeniu care îți pot aduce un loc de muncă mai bun,

Ce opțiuni ai? 

În ultima perioadă, la TV sunt difuzate mai multe cooking show-uri  care te invată să și gătesti sau să descoperi rețete noi. Insă, dacă vrei să aprofundezi sau ai făcut o pasiune din a găti, poți să urmezi niște cursuri de specialitate.  

Centrul de Formare Profesională Eurodeal face înscrieri pentru următorul curs de bucatar autorizat. Veți urma un curs cu durată de  20 săptămâni în urma căruia veți obține o calificare recunoscută la nivel național și internațional!

În condițiile în care îți place să îți petreci timpul în baruri sau cafenele, atunci ai putea să te orientezi spre un curs barman, iar în acest fel, vei obține o specializare și îți vei putea găsi un loc de muncă într-un bar sau într-o cafenea, și de ce nu, chiar în barul tău preferat. 

Desigur la Centrul de Formare Profesională Eurodeal sunt disponibile o gamă largă de cursuri și specializări precum:  

Mai multe informații despre cursuri de calificare organizate de Centrul de Formare Profesională Eurodeal găsiți pe cursuridecalificare.ro

Distribuie in retelele sociale: