Dacă ești din Vaslui… poți obține până la 33.000 euro pentru afacerea mult visată!

Dacă esti din Vaslui, ai peste 18 ani, minim 10 clase și intenționezi să îți deschizi o afacere non-agricolă în mediul urban, ai posiblitatea să îți îndeplinești visul cu ajutorul proiectului Startup Yourself.

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și vine în sprijinul celor aflați la început de drum în domeniul antreprenorial.

Sprijinul este triplu!

  • Formare profesionala – prin cursuri de competențe antreprenoriale.
  • Consultanță în vederea elaborării unui plan de afaceri și a demarării unei companii noi.
  • Oferirea unui sprijin nerambursabil în valoare de până la 33.000 euro!

Cursurile de axează pe:

  • Profilul și competențele antreprenorului.
  • Inițierea unei afaceri – cum aflu dacă ideea mea e profitabilă?
  • Înființarea unei afaceri, legislația relevantă.
  • Dezvoltarea produselor sau serviciilor vandabile; Strategia de marketing; Politica de promovare și PR, brandul de companie.
  • Finanțarea unei afaceri; Strategiile de dezvoltare și riscurile în afaceri.
  • Managementul resurselor umane.
  • Planul de afaceri.

Tot efortul depus în timpul cursului de competențe antreprenoriale – în stagiile de practică – mentorat se transformă treptat în planuri de afaceri solide, documentate, fezabile.

Formatorii și echipa proiectului vă vor fi la dispoziție pentru a vă ajuta în a transforma idei sau visuri în afaceri care să prospere, să creeze locuri de muncă și venituri, însă ține cont că panul de afaceri trebuie să fie în principal rodul muncii tale.

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: