De ce să-ți plătești datoriile administrate de Kruk Romania?

Dacă ai primit de curând o scrisoare de notificare de la Kruk Romania probabil că în primul moment ți s-a strâns și ție inima de groază, așa cum au pățit și mulți alți datornici înaintea ta care au aflat că datoriile lor sunt administrate de această companie de recuperare credite atât de cunoscută din țara noastră.

Reacția ta este justificată, deoarece oamenii au multe prejudecăți legate de aceste societăți cu un specific atât de ingrat.

De ce nu trebuie ca să te temi de o colaborare cu Kruk Romania?

Totuși, dacă ți-ai adunat curajul și i-ai contactat pe cei de la Kruk Romania, probabil ai aflat deja că lucrurile nu stau chiar așa de dramatic cum ai crezut în prima clipă.

Există o mare diferență între ei și acei executori judecătorești sau mai rău, acei recuperatori fără scrupule pe care îi vezi prin filmele de acțiune.

O, nu! Agenții Kruk Romania chiar nu fac parte din aceste categorii. Gândește-te la ei ca la niște specialiști care nu sunt orientați ca să obțină de la tine cu orice preț banii pe care tu nu i-ai plătit la timpul potrivit unui furnizor de utilități, unei bănci etc., ci vor să te ajute ca să îți plătești datoriile restante într-un ritm suportabil, prin căpătarea concomitent de către tine și a unor obiceiuri noi în domeniul administrării bugetului personal. Iar acest demers este, orice s-ar spune, inclusiv un soi de tratament de vindecare a psihicului tău suprasolicitat prin eliberarea de o mare doză de stres).

Argumente pentru care merită să îți plătești la timp datoriile

Fiind în poziția ingrată de datornic, probabil că nu ai vrut să te gândești până acum la faptul că prin neplata unei facturi la telefonie, spre exemplu, tu ai adus un prejudiciu acelui furnizor de servicii pentru populație.

Știi și tu ce se spune despre bătăile de aripi ale unui fluture care pot avea ca efect producerea unei furtuni într-o zonă mult mai îndepărtată de locul unde se află respectiva insectă.

O să spui, poate, că nu a sărăcit ditamai compania din pricină că nu ți-ai achitat tu abonamentul la mobil cândva.

Adevărul este că ai fost și tu, alături de alții asemeni ție, sursa unor pierderi pentru agentul economic respectiv, care, poate, din această cauză, a trebuit să își restrângă bugetul de investiții menit ca să ofere clienților săi niște servicii de calitate mai bună sau, mai rău, niște angajați și-au pierdut locurile de muncă deoarece s-a decis de către conducere restrângerea cheltuielilor cu personalul.

Vrem sau nu, suntem legați prin fire nevăzute…

Acei oameni din companiile la care tu nu ai achitat facturile au și ei familii și, pas cu pas, faptul că au fost concediați are efectul unui bulgăre de zăpadă care crește și tot crește… Bugetul familiilor lor s-a redus, dacă au și copii poate aceștia au fost triști pentru că nu au mai putut avea jucăriile dorite, nu au putut să mai meargă la niște cursuri sau în excursiile pe care le visau… 

Și asta doar pentru că tu (ca și alții asemeni ție!), ai ignorat ca să îți achiți la timp una sau mai multe facturi, deși probabil că la acel moment aveai banii necesari pentru asta.

Cumva ai provocat prin inacțiunea ta un dezechilibru care trebuie eliminat chiar și acum, în ceasul al 25-lea.

Probabil că și de asta ai ajuns acum într-o situație atât de grea, deoarece ai produs tu însuți pagube și suferințe altora care te-au lovit ulterior ca un bumerang!

A sosit vremea să îi pui capăt și să îți plătești de bunăvoie datoriile, regretând sincer răul pe care l-ai făcut pentru că nu te-ai gândit din vreme la consecințele acțiunilor/inacțiunilor tale.

Acum ai șansa să o faci chiar și printr-un plan eșalonat de achitare în rate a datoriei administrate de Kruk Romania, dacă nu poți face asta dintr-o dată.

Iar toate lucrurile vor intra din nou în normal. Și tu poți să dai un restart pozitiv vieții tale!

Distribuie in retelele sociale: