Delegația României, la turneul de fotbal din cadrul Olimpiadei APSM din Moldova

Selecţionata de fotbal a jurnaliștilor români a ocupat locul trei în cadrul turneului internațional European Media Cup, care a avut loc în anul 2014 la Centrul de pregătire a selecţionatelor Republicii Moldova din Vadu lui Vodă. Trofeul a fost ajudecat de selecţionata Republicii Moldova. România, care a teminat turneul neînvinsă, a obţinut două victorii şi un egal în grupă, 2-0 cu Rusia, 2-1 cu Polonia şi 1-1 cu Moldova și s-a impus în finala mică, cu Ucraina, după loviturile de pedeapsă (1-1, în urma timpului regulamentar de joc).

(Foto: iunie 2014, Vadu lui Vodă – Republica Modova. Premierea pentru locul 3 ocupat de jurnaliștii tricolori a fost efectuată de către Ministrul Sporturilor din Modova, Octavian Bodișteanu și de președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu)

Acum, delegația României, care este sprijinită de Superbet, Alexandrion Group, Aqua Carpatica și kipa.ro (sponsor tehnic) a fost invitată la Chișinău, unde se desfășoară tradiționalul turneu de fotbal consacrat memoriei jurnalistului sportiv Boris Harcenco în cadrul Olimpiadei APSM .

Aici, conform tradiției prietenești dintre cele două naționale, jurnaliștii români vor disputa și o partidă demonstrativă în compania selecționatei ziariștilor din Republica Moldova înaintea finalei cupei presei la fotbal la Indoor Arena Events & Sports din Chișinău.

Distribuie in retelele sociale: