Descopera o varianta alternativa de invatare pentru copilul tau: scoala dupa programa finlandeza

Parintii care isi doresc sa le ofere copiilor lor posibilitatea de a se bucura de o educatie moderna si interesanta ii pot inscrie la scoala dupa programa finlandeza. Aici, micutii au parte de cursuri atractive, in cadrul carora profesori foarte bine pregatiti ii indruma si le insufla dragoste si pasiune pentru informatii noi, dar si pentru a cladi relatii de prietenie intr-o comunitate bazata pe respect.

Este vorba despre o metoda alternativa excelenta pentru sistemul educational din Romania care, din pacate a inceput sa fie din ce in ce mai subred in ultimii ani. Mamele si tatii pot descoperi in randurile ce urmeaza informatii interesante, cu ajutorul carora sa ia cea mai buna decizie pentru micutii lor!

Un mediu prietenos si modern la scoala dupa programa finlandeza

Pentru inceput, parintii trebuie sa aiba in vedere ca atunci cand isi inscriu copiii la o scoala privata le ofera acestora posibilitatea de a invata intr-un mediu prietenos si modern, in care elevii sunt incurajati in permanenta sa isi descopere si apoi sa isi dezvolte pasiunile, fie ca este vorba despre inclinari catre limbile straine sau stiintele exacte.

Mai mult, din punct de vedere administrativ, toate salile de clasa de la scoala dupa programa finlandeza sunt dotate astfel incat cei mici sa vina aici cu drag si sa se simta confortabil in fiecare zi, iar materialele didactice sunt alese cu grija, astfel incat sa contina informatii corecte, simplu de urmarit si de inteles.

O comunitate bazata pe respect

Incluziunea sociala este un element foarte important in cadrul scolii private, iar dascalii sunt primii care incurajeaza acest aspect in randul elevilor. Copiii trebuie sa invete inca de mici ca este important sa-si respecte semenii, chiar daca acestia nu sunt de aceeasi nationalitate cu ei sau nu au aceleasi pasiuni ori aptitudini. Invatand intr-un astfel de mediu, micutii se obisnuiesc mai usor cu viziunile moderne pe care si societatea romaneasca ar trebui sa se bazeze in prezent!

Evenimente de familie atractive

Din dorinta de a ajuta la solidificarea relatiei dintre parinti si copii, reprezentantii scolii private organizeaza in mod constant evenimente de familie in cadrul carora mamele, tatii si micutii lor se pot descoperi unii pe altii.

De exemplu, Garden Meeting, Planting Day, Autumn Fair, Fun with dads, Bunny auction – toate acestea sunt evenimente la care familiile pot participa cu incredere si in cadrul carora se vor bucura de zambete si de timp de calitate petrecut impreuna!

Testari periodice

Nu in ultimul rand, parintii trebuie sa stie ca atunci cand isi inscriu copiii la scoala privata finlandeza, cei mici sunt testati mod periodic, pentru a fi evaluati corect si pentru ca dascalii sa stie care este nivelul la care se afla. Rezultatele sunt comunicate mamelor si tatii, astfel incat acestia sa fie mereu la curent cu modul in care micutii lor se descurca!

Luand in considerare toate elementele mentionate anterior, parintii pot lua mult mai usor decizia potrivita pentru educatia copiilor lor. Fara indoiala, ei isi doresc tot ce este mai bun pentru micuti!

Distribuie in retelele sociale: