Din culise: Cooking show by Fortunato Concetti şi Centrul de formare profesională Eurodeal

Cursanţii Centrului de formare Profesională Eurodeal de la cursul de bucătar au participat la un cooking show susţinut de italianul chef Fortunato Concetti. Un eveniment susţinut în colaborare cu MyHoreca Professional, importator autorizat de utilaje profesionale de bucătărie în România.

La acest eveniment gazdele au fost Chef Fortunato Concetti şi Chef artisan Mircea Iovan. Demo produse, rețete inedite, degustări, și alte surprize prezentate de Chef Fortunato!

Aceştia au prezentat cursanţilor cel mai inovator şi revoluţionar cuptor Naboo by Lainox și promoțiile lunii Martie.Naboo este atât de sofisticat încât nu poate fi numit un simplu cuptor. Este un aparat pentru gătit, dar nu numai. Naboo a fost proiectat pentru a oferi toată tehnologia necesară pregătirii oricărui tip de alimente, ținând cont, în același timp, de necesitatea unei utilizării simple; este suficientă selectarea uneia dintre pictogramele disponibile pentru a pune pe masă preparate excelente.

Chef Fortunato a prezentat toate beneficiile acestui cuptor începând de la TOATE REȚETELE DISPONIBILE CU UN CLICK: Reţete din toată lumea, disponibile în orice moment şi actualizate continuu datorită sistemului Cloud Lainox.

TEHNOLOGIE PRIETENOASĂ

Interfața seamănă cu display-ul unui dispozitiv mobil şi are aceleaşi funcții: căutaţi reţete, răsfoiți meniul, modificaţi poziția pictogramelor, creaţi şi organizaţi fişiere cu reţetele personale.

DISPLAY CONFIGURABIL

Ecranul principal poate fi personalizat cu reţete proprii, utilizate în mod frecvent. Pictogramele cu fotografii şi denumire asigură o programare intuitivă.

RECUNOAŞTEREA INTELIGENTĂ

Naboo controlează compatibilitatea tipului de coacere necesar diferitelor produse în modalitate multinivel indicând acolo unde este cazul eventualele incompatibilități.

COACERE PE MULTILEVEL PLUS

Cu sistemul de gătit multinivel puteţi găti în același timp diferite alimente cu timp de coacere diferit; Naboo vă va avertiza printr-un semnal sonor și vizual când timpul de coacere al uneia dintre tăvi s-a sfârșit. Astfel, se evită timpii morţi, încărcarea parţială a cuptorului și consumul inutil de energie.

Participanţii la acest eveniment au descoperit cum se poate găti într-un mod mai rapid, mai sănătos şi mai facil cu cuptorul Naboo. Au gătit şi degustat preparatele delicioase făcut de chef Fortunato împreună cu Chef Mircea Iovan.

Demonstraţia, susţinută de chef Fortunato a început cu prezentarea unui produs gătit peste noapte (slow cooking) roast beef Au urmat preparatele gătite Just în Time în abur, pentru unităţi tip Bistro (preparate rapide): Ravioli în sos Pesto cu cremă de brânză, Gnocchi în sos de roşii, Dorada în stil mediteraneean; Cartofi bistro congelaţi. La finalul demonstraţiei au fost preparate în sistem Multilevel: Steak de porc la grătar, Legume la grătar, Piept de pui pane.

Pe parcursul demonstraţiei participanţii la prezentare au fost invitaţi să opereze cuptorul. Toate produsele gătite au fost oferite spre degustare.

Un eveniment în care viitorii bucătari au aflat lucruri noi despre utilizarea unui cuptor inteligent în viitoarele localuri şi restaurante în care vor lucra, o experienţă unică, au aflat secrete de bucătărie de la doi bucătari renumiţi şi sfaturi pentru cariera în domeniul bucătăriei.

Acest eveniment a fost susţinut în colaborare cu Centrul de formare profesională Eurodeal şi Myhoreca Professional.

 

 

Pe pagina de internet http://www.myhoreca.ro/ sau pagina de facebook https://www.facebook.com/myhoreca.ro/ puteţi afla tot ce doriţi să ştiţi despre NABOO.

Dacă sunteţi interesaţi în urmarea unui curs autorizat de bucătar tot ce trebuie să faceţi e să intraţi pe site-ul https://cursuridecalificare.ro.ro/ sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/cursuridecalificare.ro/ pentru a fi la curent cu toate informaţiile despre cursuri!

Distribuie in retelele sociale: