A doua ediție a evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE” va avea loc la librăria Cărturești

A doua ediție a evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE” va avea loc la librăria Cărturești

A doua ediție a evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE”, organizat de Aqua Carpatica, va avea loc, marți, 28 februarie, ora 19.oo, la ceainăria de la librăria Cărturești (https://carturesti.ro/ – Strada Pictor Arthur Verona nr. 13-15).

Dacă ediția din luna ianuarie a evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE” a fost pe tema apei spirituale, de Bobotează, cea de a doua ediție va trata legătura dintre apă și iubire. Așa că vă invităm să descoperim împreună beneficiile terapiei cu ajutorul primului element primordial, simbol al vieții, al regenerării și al puritătii, în cadrul evenimentului “MAGIA APEI INFORMATE”
Invitati speciali:
Nicolae Dumitru – pianist și speaker,
Ileana Vladut – terapeută BFRP remedii florale Bach
Valentina Vesler – Director de comunicare Aqua Carpatica
Atunci când expunem apa în fața cuvintelor „iubire și recunoștință”, aceasta formează cele mai frumoase cristale. Cât timp apa din corpul nostru va reflecta armonia dintre aceste doua concepte, noi ne vom păstra sănătatea și frumusețea. Formula chimică a apei ne oferă un indiciu referitor la raportul dintre cele două energii, cea a iubirii și cea a recunoștinței. Oxigenul simbolizează iubirea, iar hidrogenul recunoștința. (sursa- Mesaje de la Apa si Univers)
“Lasă iubirea să curgă către oameni. Du apa vieții mai departe. Apa și iubirea constituie hrana pentru trup și suflet. În realitate trăim într-un ocean infinit de iubire. Însă depinde doar de noi dacă alegem să îl accesăm.
Deschide-te, primește și lasă iubirea să inunde apele sufletului tău. Radiază și dăruiește-o mai departe de jur împrejurul tău. Alege sa fii și tu un izvor de iubire, de apă îndragostită!” – (de Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale Bach – http://perfectlotus.ro)
Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).
Distribuie in retelele sociale: