Dragoş Balauru, în Top 5 al portarilor din Liga I

Dragoş Balauru, portarul celor de la FC Voluntari se află în top 5 al celor mai utilizaţi portari din Liga I, în ultimii 2 ani şi jumătate (conform statisticii celor de la gsp.ro), iar în acest context este cel puţin ciudată neutilizarea lui în ultimele meciuri de campionat de către cei de la Voluntari.

Balauru a apărat poarta ilfovenilor în cele mai importante meciuri ale  acestui club, fiind câştigător al Cupei şi Super Cupei României în 2017 cu FC Voluntari.

Portarii din Liga 1 cu cele mai multe meciuri aparate în ultimii 2 ani şi jumătate (2015/16, 2016/17, 2017/18)

Portar

Meciuri

1. Cristian Bălgrădean

91 (din 105 jocuri)

2. Plamen Iliev

74

3. Victor Rîmniceanu

65

4. Dragoş Balauru, Nicolai Calancea.

60

5. Cătălin Straton

56

Portarul ilfovenilor a semnat înainte de debutul acestui campionat un contract de reprezentare cu firma de impresariat sportiv Alexandrion Sport Management.

Compania Alexandrion Sport Management a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de Liga I, dar şi cu jucători străini sau de perspectivă ce evolueaza în liga 2 sau 3 din România.

Şi alţi portari ce activează în Liga I, precum Cosmin Vâtcă (CFR Cluj), au semnat contracte de reprezentare cu Alexandrion Sport Management, o companie ce aduce un plus pe piaţa de impresariat sportiv, în sensul că jucătorii reprezentaţi beneficiază de facilităţi, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurări de sănătate.

Alexandrion Sport Management aparţine Grupului Alexandrion condus de omul de afaceri Nawaf Salameh, iar cel care se ocupă de aceasta companie este Directorul de Marketing Sportiv al Alexandrion Grup, Valentin Popescu. Compania Alexandrion Sport Management impresariază şi jucători din alte sporturi, precum handbal sau tenis.

Distribuie in retelele sociale: