Eclipsa de soare, agentul schimbarilor colective si individuale

Eclipsele sunt codul rosu prin care Universul ne anunta ca a venit timpul transformarii! Cel mai bun mod de a raspunde la apelul unei Eclipse este sa asculti foarte atent vânturile schimbarii si constient sa creezi ceva NOU!

Eclipsele te ajuta sa urci foarte sus pe scara Universului pentru ca sa vezi de pe un nivel superior de constiinta harta vietii tale si directia evolutiva spre care sa te indrepti.

Ce sunt Eclipsele de Soare


Eclipsele de Soare sunt configuratii cosmice foarte puternice care se produc de Luna Noua in apropierea unui Nod Lunar. Ele sunt portaluri care aduc un flux urias de energie programat sa sustina transformarea radicala a constiintei oamenilor si pentru de a-i deschide catre noi directii de evolutie!

Ciclurile Saros ale eclipselor
Nici o eclipsă nu este izolata. Toate fac parte din familia eclipselor numită Serie Saros. Fiecare Serie Saros are o durata de circa 1300 de ani si începe fie de la polul nord fie de la polul sud. Se dezvoltă de la parțial la total în timp ce se îndreaptă spre ecuator, apoi se diminuează înapoi la parțial când se termină la polul opus. In zonele unde eclipsa este vizibila impactul este maxim si este punctul de plecare al valului schimbarii. Fiecare eclipsa face parte dintr-un plan cosmic de evolutie!
 
Rolul Eclipselor de Soare 
– Prevestesc inceputuri sortite;
– Anunta evenimente memorabile la nivel personal si social;
– Schimbari radicale, motivate de intelepciunea de a evolua;
– Cer atentie si timp calitativ de reflectie pentru a nu rata valul schimbarii;
– Ne ajuta sa ne clarificam lucrurile si sa gasim calea cea mai înaltă de evolutie;
– Cer sa ne curatam vechile patterne si sa ne upgradăm constiinta;
– Sa deschida inima pentru a primi ceva care e gata sa se nasca in viata noastra;
– Creaza adeseori crize existentiale ca sa ne motiveze sa ne schimbam;
 Cer reevaluarea traiectoriei vieții pentru a crea o nouă viziune a viitorului;
– Eclipsele accelerează in mod exceptional creșterea spirituală și evoluția socială.

Eclipsa de Soare –  Agentul schimbarilor colective si individuale

Eclipsele de Soare sprijina puterea colectivitatii de a crea o noua lume mai buna.
Anunta evenimente sociale speciale care pot fi factori de basculare ai constiintei colective. Eclipsele sunt momente de cotitura când barajele cad si este necesar să ne confruntăm direct cu umbrele societatii noastre.
Mesajul eclipselor este sa cream impreuna o viziune colectivă care sa accelereaze evoluția socială si care sa conduca la vindecarea inechitatilor si a dezechilibrelor care afecteaza vietile oamenilor !
Toate eclipsele vorbesc despre schimbari absolut necesare in destinul nostru! 
Este timpul sa ne reamintim cine suntem de fapt si sa pasim curajosi pe noua cale pe care eclipsa o deschide.

Darurile Eclipsei de Soare in Leu din 21.08.2017

Intrebarile esentiale pe care ar trebui sa ni le punem acum sunt:
Ce schimbari sa fac in viata mea pentru a-mi implini fiinta la toate nivelele?
Utilizez puterea creativitatii pentru a-mi crea realitatea pe care mi-o doresc?
Accesez viziunea care-mi indica directia spre care sa evoluez?
Urmez drumul vietii mele cu toata inima?
  
Puterea Constientei
Poti strabate drumuri foarte lungi dar care nu te conduc la linia de sosire, care te secatuiesc si iti irosesc viata. De aceea intreaba-te: 
Fac oare acest drum al vietii din toata inima?
Aceasta eclipsă ne vorbeste despre necesitatea de a asculta apelul inimii
de a elibera din viata noastra  umbrele care ne fac nefericiti, de a ne intelege unicitatea si de a urma in mod autentic calea iubirii.
 
Mari schimbari in plan socio-cultural si in leaderschip.
 
-Aceasta eclipsa sustine  dreptului la fericire si la evolutie a tuturor oamenilor.
Nu intamplator energia eclipsei se descarca pe teritoriul SUA, acolo unde a fost redactata Declaratia de Independenta. Cu privire la drepturile omului, acolo se spune ca: toți oamenii sunt creați egali si au dreptul inalienabil la viața, libertate și la căutarea fericirii. Valoarea fundamentală a Civilizatiei Planetare este sa ofere fiecărei persoane conditiile necesare pentru ca ea sa-și poata valorifica întregul potențial uman. Este timpul implicarii comunitatii pentru ca societatea noastra sa sustina dreptul fiecarei persoane la sanse egale de evolutie.
 
-Eclipsa aduce teste karmice pentru leaderii care se lasa condusi de ego
Eclipsa din 21 august este în conjuncție cu steaua fixă Regulus , asociata din timpuri străvechi cu regii și cu regatul. O eclipsă de soare în conjuncție cu Regulus ar putea fi un semn pentru căderea regelui care nu urmeaza legile si care nu are coloana vertebrala. Vizata in mod special este SUA.
 
-Eclipsa de Soare sustine noua viziune a afacerilor si a leaderilor.
Sensul evolutiei vietii se indreapta acum catre spiritualizarea materiei.
Suntem chemati ca prin munca noastra sa daruim cele mai inalte calitati pe care le avem si sa  fim o contributie benefica la progresul acestei lumi.

Principiile noii paradigme a afacerilor
-Leader-ul Devotional
 care conduce prin propriul sau exemplu fiind calauzit de valori inalte.
Spiritul inovator
care urmareste implinirea nevoilor superioare ale oamenilor intr-o forma estetica.
Echitate in relatii si prosperitate
Cultivarea relatiilor umane armonioase si obtinerea de castiguri echitabile.
 
Polaritate versus Dualitate
Eclipsele ne atrag atentia sa renuntam la gandirea dualista care conduce la separatism, extremism si ura intre oameni. Dualismul creaza umbrele pe care le proiectam in ceilalti pentru a evita sa vedem intunericul din noi insine. Rar in viata exista doar alb sau doar negru.

Este timpul sa ne deschidem catre polaritate. Sensul polaritatii este sa folosim legea atractiei pentru a crea constient ceea ce ne dorim sa fim. Asta inseamna sa integram armonios in constiinta, diferentele care exista intre noi si ceilalti oameni pentru a deveni fiinte din ce in ce mai complete.  
 
Nunta cosmica intre masculin si feminin
Eclipsa de Soare se desfasoara pe fundalul Lunii Noi care este simbolul nuntii cosmice intre Yang si Yin. Curgerea naturala a energiilor universale in uniunea sacra dintre masculin si feminin va conduce la o creativitate maxima.
 
Noi inceputuri binecuvantate
Eclipsa indica in harta natala domeniul de viata unde ești pregătit să-l duci pe un nou nivel de conștiință! In casa astrologica energizata de eclipsa exista de multe ori ceva care se termina semnificativ in viata noastra. Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii care va corecta traiectoria destinului nostru, cu sau fara voia noastra. Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru ies la suprafata si suntem ajutati sa le dam deoparte. 
A te opune acestei energii este ca si cum ai vrea sa te opui unui uragan.
 
Adevarata magie se intampla atunci cand oameni ca tine si ca mine ne intalnim pentru a lasa in urma umbrele trecutului. Aceasta eclipsa ne impulsioneaza sa creem impreuna o viziune colectiva in care pe pamant fiecare persoana sa aiba aceleasi sanse si conditii pentru a-si valorifica intregul potential uman si pentru a fi fericita.

Pentru a maximiza oportunitățile de transformare, va invitam la workshop-ul din 20.08 2017, cu o zi înainte de Eclipsa Solară Totala pentru: 
-a ne conecta profund la cine suntem cu adevarat (soarele nostru)
-a constientiza aspectele ascunse ale umbrelor  (luna care eclipseaza soarele)
-a experimenta o noua dimensiune a noastra;
-a simți care e rolul nostru în aceste vremuri de mare schimbare.

Fii pregatit sa ancorezi energia eclipsei in viata ta pentru a deschide o noua cale de evolutie pe care sa o urmezi cu toata inima!

Facilitator  workshop Cerasella Pere

Detalii eveniment

Data :  duminica, 20 august 2017, intre orele 15:00 – 18:00. 
Sediu: se va comunica persoanelor care se vor inscrie  
Inscrieri: pe adresa de email cerasella2005@yahoo.com
Contributie: 149 Lei

Consultatie personalizata
Pentru a sti mai mult cum te afecteaza personal si care sunt directiile tale prioritare de evolutie dupa Eclipsa de Soare din 21 august 2017, programeaza-ti o consultatie trimitand un email pe adresa cerasella2005@yahoo.com.
www.cerasellapereastrology.com
Facebook: cerasellapereastrology
Distribuie in retelele sociale: