Elemente ce țin de arhitectură și proiectare din casa ta, care pot impresiona

A avea o casă reprezintă o mare realizare personală. Casă este sediul vieții personale, iar detaliile sale de construcție sunt semnificative pentru modul în care te simți de oricâte ori o privești. În funcție de arhitect și de viziunea să asupra proiectului, poți obține anumite elemente impresionante ce țin de construcție, de design sau concept. Cassata te ajută să ai proiecte de case deosebite, de înaltă calitate, cu detalii care ies în evidență. Iată care sunt câteva elemente ce țin de arhitectură sau proiectare, ori design, care te pot atrage de fiecare dată:

1.     O scară masivă și cu un design inedit

Scară interioară este vizibilă, reprezintă un punct stabil și important în design. Ea poate să aibă o formă deosebită, o mâna curentă cu un decor impresionant, sau să primească o integrare deosebită în spațiu. Un astfel de exemplu poate să fie o scară care da senzația că plutește prin adăugarea elementelor de construcție și prin prezența sticlei, transparentelor sau jocurilor de lumina și întuneric.

2.     Geamuri mari și lumina puternică

O casă cu multă lumina și cu spațiu vitrat mare poate să impresioneze. Prezența într-o asemenea casă poate să fie relaxantă. Te poți simți bine întreagă zi, poți simți că ai energie să îți duci proiectele personale la capăt. Lumina este un factor decisiv atunci când se proiectează o casă, iar prezența acesteia poate să fie accentuată de decizia de a pune ferestre masive.

3.     Terasă deschisă cu acces în dining

O terasă poate să fie locul unde masă este servită dimineața sau unde se iau cinele în familie. Terasă este un loc de relaxare, care este mai aproape de natură. Accesul făcut din dining este o facilitate. Astfel, spațiul este legat și devine ușor de utilizat. Acest detaliu poate da senzația de integrare și de relație directă a interiorului cu exteriorul, cu mediul.

4.     Camerele bine poziționate, respectând funcțiunea

Poziționarea camerelor poate să fie semnificativă în construcția oricărei case. Dacă arhitectul pune accentul pe prezența luminii și întunericului și vine cu soluții de optimizare, atunci te poți bucura de o casă impresionantă. Așadar, există anumite zone ale casei care au nevoie de mai multă lumina, precum zona comună, livingul. Alte zone au tendința de a avea mai puțînă lumina pentru a putea avea intimitate. Un asemenea exemplu poate să fie dormitorul, care are nevoie de o zona de nord, cu lumina redusă.

Casă este o parte din stilul tău de viață, iar alegerea ei poate să te determine să ai o calitate înaltă a vieții. Alege să lucrezi alături de profesioniști, de oameni care țin cont de orice detaliu. Cassata este alături de ține în proiectarea casei.

Distribuie in retelele sociale: