Ești din județul Bacău? Îți dorești să îți deschizi propria afacere și nu știi de unde să începi? Noi avem soluția potrivită pentru tine.

Vrei să începi o afacere, îți dorești să fii propriu tău șef, să faci ceea ce îți place și să ai și profit ?

Primul pas este să te hotărăști că vrei să pornești propria afacere. Mai departe, dacă respecți câțiva pași esențiali, vei vedea că lucrurile nu sunt atât de dificile pe cât par la prima vedere și obiectivele devin din ce în ce mai ușor de atins.

Primul lucru este să știi ce afacere vrei să începi, în ce domeniu, apoi asigură-te că este alegerea corectă.

Existența unui sistem de suport atât în perioada de începere a afacerii cât și pe parcursul dezvoltării ei este foarte importantă. Încearcă să gasești sprijin în rândul familiei tale și să te consulți cu ei atunci când vrei sa iei decizii și ai nevoie de un sfat. Ideal ar fi să îți găsești un mentor care să îți ofere din experiența lui. Pentru asta, ai putea sa iți înscrii ideea de afaceri într-un program de finanțare prin fonduri europene.

Lansează-te în lumea afacerilor cu START UP YOURSELF și obține finanțarea de 33.000 Euro.

În programul Start Up Yourself ai acces la cursuri antreprenoriale cu specialiști în domeniu, consultanță cel mai important aspect fiind întocmirea unui plan de afaceri. Click aici pentru a te înscrie!

În plus, planul de afaceri te ajută să îți clarifici conceptul de afacere și îți oferă o hartă generală pe baza căreia vei investi în creșterea afacerii tale. Nu este nevoie sa faci un plan de afaceri detaliat si stufos, concentrează-te pe acele elemente esențiale ale planului care să te ajute pe parcursul dezvoltării afacerii.

Înscrie-te acum în programul START UP YOURSELF.

În cadrul cursurilor și de-a lungul programului se vor învăța mai multe subiecte precum inițierea unei afaceri, înființarea ei, legislația relevantă. Poate cea mai puțin interesantă activitate a unui antreprenor este cea referitoare la aspectele legale și de fiscalitate, dar acestea sunt esențiale atât pentru succesul afacerii, cât și pentru liniștea antreprenorului.

Tu, în calitate de antreprenor ești cel mai bun agent de marketing pentru afacerea ta, așa că tot ceea ce faci și comunici trebuie să inspire profesionalism.

În plus față de alte proiecte care oferă finanțare pentru noi antreprenori, proiectul START-UP YOURSELF oferă posibilitatea de a întâlni consultanți pe fiecare din domeniile de dezvoltare a unei afaceri.

Intră pe site și vezi care sunt condițiile de eligibilitate pentru intrarea în proiect!

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

 

 

Distribuie in retelele sociale: