EVANTAIE ŞI PĂLĂRII DR. OETKER PENTRU SPECTATORI

Canicula din Capitală a fost suportată parcă mai ușor de spectatorii prezenți la partidele din faza finală la BRD Bucharest Open după ce au primit cadou pălării și evantaie de la Dr. Oetker.

Astfel, fanii prezenţi în loje în acest week-end se pot bucura mai mult de spectacolul din teren cu ajutorul evantaielor Dr. Oetker – Musli Vitalis şi pălăriilor Dr. Oetker – pizza Guseppe. De asemenea, Simona Halep (5 WTA) a beneficiat de susținerea fanilor Dr. Oetker în partidele înregistrate la competiția WTA, dotată cu premii în valoare de 226.750 de dolari, care are loc la Arenele BNR din Capitală. Aceștia au susținut-o cu pancarte (vezi FOTO) pe principala favorita la BRD Bucharest Open. Apoi, reamintim că cel mai așteptat moment de către copii al celei de-a treia ediții a BRD Bucharest Open a fost “Kids Day” Dr. Oetker – Paula Pudding. Unde, Simona Halep alături de Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Elena Ruse au schimbat mingi cu cei mici iar mascota Dr.Oetker, Văcuţa Paula, i-a întampinat cu bunătăți. Astfel, Simona Halep și Dr.Oetker și-au dat mâna să facă fericiți sute de copii, care au primit Paula Pudding un desert racoritor numai bun pentru zilele calduroase. De asemenea, la standul Pizza Guseppe sunt așteptați norocoșii iubitori ai tenisului care au primit în prealabil vouchere de degustare. Pe toata durata turneului, jucătoarele de top WTA se pot energiza de la micul dejun cu Musli Vitalis.

Simona Halep, principala favorită, a câştigat turneul BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, cu un categoric 6-0, 6-0 în finala cu letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul şapte, duminică, la Arenele BNR din Capitală, în doar 47 de minute. Sevastova nu pierduse niciun set săptămâna aceasta la Bucureşti, dar în finală nu a reuşit să câştige nici măcar un ghem. Halep, care a mai luat titlul la Bucureşti în 2014, va primi un cec de 43.000 de dolari şi 280 de puncte WTA, în timp ce baltica se va alege cu 21.400 dolari şi 180 de puncte WTA.

s2s3s5-1s6-1

Distribuie in retelele sociale: