Eveniment de excepție la Pivniţele Rhein & CIE Azuga 1892, deținute de The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group

„Istoria, moștenirea culturală, longevitatea, distincția sunt daruri prețioase pe care trebuie să le păstrăm cu grijă și înțelepciune. Pe 2 decembrie ne-am reunit într-un loc în care toate aceste elemente se îmbină armonios într-o poveste fascinantă, țesută cu măiestrie de-a lungul a aproape 130 de ani, care îi atrage magnetic pe cei care iubesc vinurile spumante de calitate și istoria: Pivniţele Rhein & CIE Azuga 1892, deținute de The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group.

Întâlnirea cu presa a marcat debutul unui proiect amplu și complex, prin care Alexandrion Group va reda farmecul și eleganţa pe care acest loc îl avea în urma cu mai bine de un secol. În cadrul evenimentului oaspeţii au degustat noul mediu regal pregătit de Chef Ecaterina Paraschiv.

Meniul este o reinterpretare a preparatelor rafinate savurate de Familia Regală a României. Cunoscutul somelier Julia Scavo, noul brand Ambassador Rhein Extra, a coordonat degustarea, realizând asocieri ȋntre felurile de mâncare și vinurile spumante Rhein Extra”, este mesajul de pe pagina oficială Alexandrion Group.

“Pivniţele Rhein & CIE Azuga 1892 sunt, poate, unicul loc din Europa în care se produce fară întrerupere vin spumant prin metoda tradițională, de mai bine de un secol. Ne dorim să onoram memoria fondatorilor Pivnițelor Rhein: Regele Carol I, care a solicitat și încurajat ridicarea acestui loc pe terenul său de la Azuga și frații Rhein, oameni de afaceri de succes la finalul secolului al XIX-lea – începutul secolului al XX-lea, care au construit, dezvoltat și au început producția de vin spumant la Pivnițele Rhein. Totodată, ne dorim să le aducem un omagiu și să le mulțumim tuturor celor care au depus eforturi deosebite și au făcut posibil ca Pivnițele Rhein să rămână deschise și producția să continue fară întrerupere după Primul Război Mondial. În tot acest proces ne bucurăm de susţinerea Casei Regale a României, descendenţii Regelui Carol I, reprezentaţi de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei” a spus domnul Nawaf Salameh, Președintele și Fondatorul Alexandrion Group.

Mai multe detalii despre Pivniţele Rhein & CIE Azuga 1892 și vinurile spumante Rhein Extra, regăsiţi pe site-ul www.rheinextra.com

Distribuie in retelele sociale: