Fanii Politehnicii Timişoara l-au întâmpinat cu căldură pe Tiberiu Istrătescu

Fotbalistul lotului naţional U18 al României, Tiberiu Istrătescu, recent transferat la gruparea ASU Politehnica Timişoara, a fost primit cu mare căldură de pătimaşii fani ai grupării din Banat.

Fanii Politehnicii, recunoscuţi pentru proiectele creative făcute în cadrul clubului, i-au scris numeroase mesaje de încurajare lui Tibi pe reţelele social media, ba chiar au şi solicitat tricouri cu numele lui.

„Mă simt fericit, deoarece Politehnica Timișoara e un club pe care îl urmăream aproape zi de zi, având în vedere că sunt și rapidist. Galeriile celor două echipe sunt înfrățite, după cum se știe, așa încât Timișoara e ca o a doua casă pentru mine. Am șansa să fac pasul de la juniori la seniori și mă bucur că fac acest lucru la Timișoara. Mă simt foarte bine aici și, chiar dacă am venit doar de câteva zile, simt deja că mă integrez. Politehnica e o adevărată familie și nu cred că ar avea cineva vreo problemă să se integreze în acest grup. Mor de nerăbdare să joc în fața acestor suporteri minunați”, a declarat Tibi pentru druckeria.ro.

Tiberiu Istrătescu, care este impresariat de compania Alexandrion Sport Management, a evoluat până acum în campionatul Germaniei la SpVgg Landshut.

El a refuzat o ofertă de la Hoffenheim pentru a veni să evolueze în campionatul României.

Internaţionalului român este apreciat în mod special pentru inteligenţa sa în joc, fiind lăudat de experţii din Bundesliga. Astfel, Günther Heidenfelder, cunoscutul scouter de la Bayern München, îl consideră pe Tiberiu cel mai talentat atacant pe care l-a văzut în ultimii 10 ani în Germania, în timp ce antrenorul Dominic Faul (Münchner Fussball Schule) apreciază că Istrătescu are cea mai bună viteză de reacţie pe care a văzut-o vreodată la un fotbalist.(foto coperta: druckeria.ro)

Distribuie in retelele sociale: