FC Petrolul si Alexandrion Group, parteneriat de lunga durata

Aşa cum s-a putut remarca încă de la începutul acestui sezon, FC Petrolul Ploiesti şi Alexandrion Group duc mai departe un parteneriat de lungă durată, intrat, deja, în cel de-al cincilea an. Anunţul a fost făcut, şi oficial, în cadrul unei conferinţe de presă organizată ieri, la care au participat Valentin Popescu, director marketing sportiv în cadrul Alexandrion Group, şi Cristian Vlad, preşedintele FC Petrolul Ploieşti. Detalii aici – https://bit.ly/2NMFkgy

Ieri, la stadionul Ilie Oană, cele doua entitati au anuntat prelungirea contractului de sponsorizare pentru inca un sezon. Reprezentantul companiei, Valentin Popescu, a declarat ca este normal sa fie o sustinere de durata cu gruparea petrolista in conditiile in care a fost alaturi din liga a 4-a, dar si doi ani de liga I. Iar presedintele clubului, Cristi Vlad, doreste sa tina alaturi toti partenerii seriosi si de cursa lunga.

Valentin Popescu:” Vrem sa ducem acest parteneriat si in anul urmator. Mi-ar placea foarte mult ca si la revenirea in prima liga sa fim alaturi de Petrolul Ploiesti.”

Cristi Vlad:” Vreau sa multumesc Alexandrion Group ca este linga noi de o perioada lunga de timp si a ales sa continue”.

Distribuie in retelele sociale: