Ferestre și uși noi? Oferte mai tentante decat oricand

Ferestrele și ușile sunt componente vitale ale fiecărei constructii. Acestea afectează în mod semnificativ atractivitatea oricarei cladiri și eficiența sa energetică. În timp, starea și aspectul ferestrelor și ușilor se deteriorează; astfel, vine un moment când devine necesară înlocuirea acestora. Ferestrele și ușile uzate, defecte sau învechite sunt mai susceptibile la scurgeri de apă și probleme de etanseitate. Acestea compromit confortul interior și au ca rezultat cheltuieli mai mari de energie.

Deși investiția în ferestre și uși noi pare ca aducand un cost ridicat de achiziție și instalare, aceasta iti economisește bani pe termen lung și iti oferă o rentabilitate excelentă a investiției. Iată câteva avantaje care fac din achiziționarea de ferestre și uși noi un proiect demn de îmbunătățire a locuinței:

  • Securitate sporita a casei

Ferestrele și ușile vechi, crăpate sau deteriorate sunt mai ușor de fortat și fac casa vulnerabilă la spargeri. Astfel, ele reprezintă un pericol pentru siguranța ta si a familiei tale. Ferestrele și ușile moderne sunt mai durabile si respecta standarde ridicate de protectie. Drept urmare, sunt sigure pentru intrarea forțată, oferă o vedere clară spre exterior și au funcții avansate pentru a face casa mai sigură.

  • Scad facturile la energie

Ferestrele mai noi au mai multe foi de sticlă (3, 4 sau chiar 5) și geamuri speciale care îmbunătățesc dramatic eficiența energetică a casei și reduc costurile cu utilitățile. Modernizarea ferestrelor vechi elimină transferul de căldură și scurgerile de aer, permițând sistemului de incalzire/ racire să funcționeze mai eficient. În plus, ferestrele și ușile noi au proprietăți de izolare mai bune pentru a oferi confort constant pe tot parcursul anului și pentru a reduce costurile anuale de energie cu pana la 15%.

  • Oferă siguranță față de factorii climatici

Razele UV puternice care pătrund prin ferestrele uzate și învechite pot deteriora sau decolora suprafețele interioare și mobilierul. Ferestrele moderne  oferă o mai bună protecție împotriva razelor solare daunatoare. Cantitatea de lumină pe care o primește casa este aceeasi, insa fara dezavantaje! Ferestrele și ușile noi reduc, de asemenea, prezența prafului și a alergenilor în casă.

  • Reduc zgomotul nedorit

Ferestrele și ușile noi folosesc izolație avansată, care reduce transmisiterea sunetului. Funcția de izolare fonică blochează zgomotul exterior și creează un mediu interior mai liniștit și mai calm. Mai mult, se pot alege pachete speciale de sticla in configuratii antifonice in functie de zona si intensitatea zgomotului unde este amplasata locuinta. Drept urmare, proprietarii de case observă adesea o scădere semnificativă a zgomotelor care invadează locuința imediat după instalarea ferestrelor și ușilor noi.

  • Mai puține nevoi de reparații

Ferestrele și ușile vechi și vechi necesită mai multă întreținere și reparații costisitoare frecvente pentru a rămâne într-o stare optimă de funcționare. Ferestrele și ușile mai noi au necesități reduse de întreținere. Feroneria este, de asemenea, realizata din materiale durabile care rezistă mai mult timp ( garantie 20 de ani), cu mai puține cerințe de reparație. Acest lucru ajută proprietarii de case ori apartamente să investească mai puțin timp, bani și efort pentru a menține ușile și ferestrele în stare bună.

– Îmbunătățește atractivitatea

Ferestrele și ușile învechite și deteriorate afectează estetica generală și fac ca o cladire să arate neatrăgătoare. Îmbunătățirea acestor componente crește instantaneu atractivitatea. Noile ferestre și uși vin în forme, stiluri, modele și culori variate și sunt ușor de personalizat pentru a se potrivi cu gusturile individuale. Astfel, acesta este printre cele mai bune proiecte de îmbunătățire a locuințelor pentru proprietarii care doresc să vândă sau sa ofere spre inchiriere un spatiu comercial ori o locuinta.

Cu aceasta lista completa de beneficii vei reusi cu siguranta sa privesti urmatoarea achizitie de ferestre termopan cu alti ochi, nu-i asa?

Distribuie in retelele sociale: