Finațări nerambursabile pentru viitori afaceriști din Suceava!

Sucevenii au șansa de a obține până la 33.000 euro pentru a dezvolta o afacere non-agricolă în mediul urban, prin intermediul proiectului Startup Yourself.

Startup Yourself este organizat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociația Orientat și Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Acest proiect este format din programe de formare profesională, respective cursuri gratuite de competențe antreprenoriale, urmate de punerea în practică a celor mai bune planuri de afaceri!

Finanțarea primită este nerambursabilă, fiind un real sprijin pentru cei care sunt la început de drum cu o afacere.

Elementul de noutate în constă în practica asigurată pentru cei care obțin finanțarea, în companii cu cod CAEN similar!

Niciodată nu a fost mai simplu să îți deschizi o afacere!

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: