FR Ciclism solicită MTS un punct de vedere legat de încercarea nestatutară de convocare a AG

Consiliul de Administrație al FR Ciclism solicită MTS un punct de vedere oficial legat de cea de-a doua încercare ilegală și nestatutară a domnului Eduuard Novak de a convca a Adunare Generală, informează www.frciclism.org

 

“Consiliul de administrație recomandă cluburilor afiliate să nu participe la “așa-zisa” Adunare Generală din data de 27 februarie 2015; Consiliul de administrație solicită MTS un punct de vedere oficial legat de cea de-a doua încercare ilegală și nestatutară a domnului Novak de a convoca o adunare generală”, se precizează pe site-ul federației.

 

De asemenea, Consiliul de Administraţie a înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti o plângere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale, întrucât, pe tot parcursul anului 2014, domnul Novak şi-a arogat în nenumărate rânduri calitatea de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, calitate pe care nu o mai deţine.

 

“Întrucât, pe tot parcursul anului 2014, domnul Novak şi-a arogat în nenumărate rânduri calitatea de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, calitate pe care nu o mai deţine începând cu data de 12.11.2013, urmare firească a modului cum a înţeles să conducă federaţia în cele 10 luni de mandat, Consiliul de administraţie prin Secretarul general, domnul Lucian Hugeanu Halas a înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti, o plângere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale (art. 258 N.C.P), fals material în înscrisuri oficiale (art 32+ N.C.P), uz de fals (art. 323 N.C.P.) “, se menționează pe site.

 

 

Distribuie in retelele sociale: