FUNDAȚIA ALEXANDRION, PARTENER OFICIAL AL ECHIPEI DE POLO A CSA STEAUA

Fundația Alexandrion continuă implicarea în susținerea sportului la Clubul Sportiv al Armatei „Steaua București” printr-un parteneriat încheiat cu echipa masculinã de polo pe apã începând din sezonul 2016 – 2017.

„Am ales secția de polo a CSA „STEAUA BUCUREȘTI” pentru că Alexandrion Grup sprijină echipele care doresc să facă performanță, noi promovând valorile specifice acestei  discipline, anume solidaritatea, integritatea și fair-play-ul. Vom continua maratonul susținerii mișcării sportive, așa cum îi place să spună și să facă  președintelui și fondatorului Alexandrion Grup, domnul Nawaf Salameh.
„După implicarea în handbal, rugby și acum polo vor urma și alte discipline sportive pe care Alexandrion Grup le va susține”, a declarat Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al Alexandrion Grup.

Despre Fundaţia Alexandrion:
Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia Alexandrion şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. În domeniul cultural Fundația va organiza în acest an cea de a  treia ediție a Premiilor Constantin Brâncoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale românești prin onorarea celor mai remarcabili oameni de arta și cultură ai anului. De asemenea, Fundația va organiza anul acesta cea de a doua ediție a Galei Premiilor Matei Brâncoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea și susținerea  tinerilor oameni de cultură și artă din România. În domeniul sportiv, Fundația a fost și este în continuare implicată în mod consecvent, atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul și mai nou box-ul , cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție, prin care se dorește contribuirea  la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România. Motto-ul Fundației este: „continuarea susținerii miscãrii sportive din România”.

CSA „STEAUA BUCUREȘTI” este cel mai de succes club din polo-ul românesc, fiind singura grupare sportivã din România care deține recordul pentru cele mai multe titluri naționale (23) și are în palmares 8 cupe ale României.
Ȋn cei 69 de ani de existențã, palmaresul echipei STEAUA s-a conturat într-unul de excepție, cu contribuție la cele 2 medalii de bronz de la Jocurile Universitare și cele 20 de medalii obținute la Jocurile Balcanice (6 de aur, 11 de argint, 3 de bronz). Ȋn ultimii 30 de ani, CSA „STEAUA BUCUREȘTI” a contribuit la palmaresul internațional al României cu 13 participãri la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene. 8 jucãtori steliști au fost selectionați în echipa naționalã participantã la JO Londra (2012).  În acest sezon, CSA „STEAUA BUCUREȘTI” participã în cea mai importantã competiție europeanã la nivel de cluburi – LEN CHAMPIONS LEAGUE – din postura de campioanã naționalã en-titre.

Distribuie in retelele sociale: