Ghete de damă negre, ghete de damă verzi pentru ținute la modă

Pentru a obține un pic de calm în garderoba de toamnă, uneori captivantă, ghetele de damă din piele naturală cu o atmosferă a anilor 70, sunt opțiunea perfectă. Modelele de ghete de dama în culoarea negru sau verde emană o eleganță atemporală. Raxela.ro este, fără îndoială, regina incontestabilă a ghetelor de damă realizate din materiale naturale, precum piele naturală și piele lăcuită.

Ghetele de damă sunt unele dintre cele mai populare tipuri de încălțăminte pentru femei. Și în acest sezon, este imposibil să îți imaginezi o ținută de toamnă sau de iarnă fără ghete de culoarea neagră sau verde.

Aproape că nu există nicio femeie care să nu aibă cel puțin un model de ghete negre în garderoba sa. Cu toate acestea, există o actualizare colorată în acest sezon. Ghetele de damă au impresionat anul trecut cu culoarea neagră simplă, cu tălpile groase, dar în acest sezon sunt mai mult decât în trend și mai mult decât atât, le poți găsi în culoarea verde.

Profesionalismul poate fi menținut la locul de muncă, cu ghete de damă chiar și verzi. Desigur, oricui îi place modul în care tocurile înalte formează poziția verticală, dar uneori, confortul este o prioritate – și asta nu înseamnă că vei arăta mai puțin elegantă la birou.

Ghete confortabile cu aspect elegant

Dacă te grăbești la o întâlnire sau ești mereu în mișcare, vei fi recunoscătoare ghetelor de damă confortabile, deoarece, nu numai că sunt confortabile, ci au și un aspect foarte elegant. Se potrivesc atât cu pantaloni, cât și cu fuste lungi sau scurte. Dacă locul de muncă îți permite, ghetele verzi pot fi un accent frumos.

În magazinul online raxela.ro poți găsi ghete de damă în orice stil și care sunt un must have în acest sezon. Pentru că sunt cu adevărat versatile, poți trece iarna cu stil. Dar, cu ținuta potrivită le poți purta și vara. În magazinul online poți găsi cele mai noi tendințe la modă pentru orice stil.

Lungimea ghetelor se poate termina la jumătatea pulpei sau puțin deasupra gleznei. Ghetele de motociclist oferă un aspect mai grosolan, dar sunt ideale pentru a fi purtate nu numai la pantaloni, ci și la fuste din voal sau tul, pentru a crea imagini la modă.

Ghetele sunt de obicei confecționate din piele neagră sau verde, uneori lucioasă, alteori mată și adesea cu o talpă mai groasă. Aplicațiile fixe sau detașabile subliniază aspectul lor modern. Ghetele pot fi combinate în mai multe stiluri, cu vestimentații diverse și desigur le poți purta și cu o rochie maxi. Spre exemplu, ghetele Jose Simon negre, din lac, cu accesoriu argintiu pot fi purtate la o ținută de birou. De asemenea, există diverse modele de ghete de dama verzi pe care le poți purta la birou, cu ținuta care se potrivește cel mai bine.

Distribuie in retelele sociale: