Halep: Sunt încă pe antibiotice

Simona Halep a declarat, joi, după victoria cu Ashleigh Barty, din sferturile de finală ale Madrid Open, că nu este vindecată după răceala suferită şi că ia în continuare antibiotice.

“Sunt încă pe antibiotice, nu e uşor pentru mine să joc, dar sunt foarte motivată de fiecare dată când vin aici, e un loc special, oamenii sunt foarte speciali şi sunt foarte drăguţi cu mine, întotdeauna primesc energia pozitivă venind să joc aici, pe această frumoasă arenă. Sunt departe de titlu, sunt doar în semifinale, mâine va fi o mare provocare din nou, mă voi gândi doar la meciul de mâine, la nimic altceva, nu la rezultat, vreau doar să joc cel mai bun tenis şi să încerc să câştig”, a declarat Halep, pe teren.

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 7-5, 7-5, pe australianca Ashleigh Barty, locul 9 WTA, calificându-se pentru a a patra oară în carieră în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Prin acest rezultat, Halep şi-a asigurat revenirea pe locul 2 WTA.

Halep va evolua în penultimul act cu învingătoarea dintre japoneza Naomi Osaka, locul I WTA, şi jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 18 WTA.

Simona Halep a câştigat în 2017 şi 2016 turneul organizat de Ion Ţiriac, iar anul trecut a ajuns în sferturi. În 2014, Halep a jucat finala Madrid Open, pierdută în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Distribuie in retelele sociale: