Helmuth Duckadam a fost prezent în cadrul evenimentului de excepție “Zilele Alexandrion” de la Torino

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, a fost prezent  în cadrul evenimentului de excepție “Zilele Alexandrion” de la Torino.

Totodată, la Polisportiva Vianney, a avut loc un meci de fotbal demonstrativ, care a fost dedicat de compania Alexandrion Group comunității românilor din Torino.

Astfel de evenimente au mai avut loc și în alte orașe ale Europei, acolo unde există comunități importante de români. Valencia, Roma, Londra sau Madrid au fost marile orașe alese ca gazdă în anii trecuți.

De asemenea, la Disco Freedom Torino, a avut loc analiza meciului și sărbătoarea comunității românești în prezența a peste 700 de români.

A fost recreat platoul unei emisiuni de comentariu fotbalistic, iar Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, a disecat amical meciul, în compania lui Radu Naum și a componenților celor două echipe.

Sărbatoarea a fost însoțită de produsele Grupului Alexandrion pentru a împărtăși valori comune.

De-a lungul timpului, Fundaţia Alexandrion si Alexandrion Group s-au angajat în susţinerea performanţelor sportului românesc. Trofeele Alexandrion, care onorează performanța internațională a sportivilor români, au ajuns în 2019 la cea de-a patra ediție. Trofeele Alexandrion sunt, de fapt, o continuare firească a eforturilor Fundației Alexandrion de a susține sportul românesc.

Ani la rând, Fundația Alexandrion și Alexandrion Group au sprijinit nu doar echipe sportive, ci și Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei ediții ale Jocurilor Olimpice, cea de la Atena, Londra și Beijing. Fundația și grupul de companii susțin de asemenea și alte sporturi precum: fotbal, handbal, golf, rugby, ciclism, box, polo sau tenis de câmp.

Distribuie in retelele sociale: