Iată cum aduc magia iernii firmele românești pentru parteneri și angajați

Iată cum aduc magia iernii firmele românești pentru parteneri și angajați

Sărbătorile de iarnă au trecut, dar magia iernii abia începe. Știi de ce? Pentru că de Crăciun și de Revelion puțini români s-au putut bucura de veselia de a face un om de zăpadă alături de cei mici. În puține părți ale țării a nins, dar acum, în ianuarie lucrurile s-au schimbat.

Peste noapte, fulgii mari și pufoși de nea au început din senin să danseze un vals neprețuit spre pământ și încet-încet un covor alb a acoperit totul. În liniștea nopții negre adânci, fulgii albi au dansat vals peste vals până au format un covor imaculat peste toată țara.

Ce bucurie pe cei mici când au ajuns la geam și au văzut că iarna a pus stăpânire pe o întindere cât vedeai cu ochii. Dimineața doar pisicile și câinii străzii lăsaseră urme de lăbuțe pe covorul iernii. Normal că au început să apară încet, timid, câte un om de zăpadă pe la scările de blocuri. Nici părinții nu au stat deoparte. Și-au amintit de iernile geroase din copilăria lor și au ieșit alături de cei mici la săniuș sau au pus căciulă pe capul golaș al omului de zăpadă abia ridicat.

Se spune că ianuarie este luna Gerar

După ce au plecat de acasă, părinții au înțeles că iarna nu este doar bucuria din ochii celor mici. Mai înseamnă și mașini înghețate, ambuteiaje, accidente și derapaje, ocazie de înghețat în mașini așteptând în coloane infinite.

De câte ori ai stat în frig în mașină așteptând să se încălzească înăuntru sau ți-au înghețat urechile în timp ce curățai parbrizul mașinii? Acum nu mai îngheți atât de rău cu ajutorul unor caciuli personalizate oferite de firma la care lucrezi sau la care ești partener. Uneori gesturile mici fac diferența. Dacă nu știai cadourile utile sunt cele mai apreciate în această perioadă. Oamenii se bucură atunci când alții se gândesc la ei și le oferă un mic cadou, chiar simbolic fiind.

Tot cu gândul la ai lor angajați și parteneri, firmele ți-au pregătit obiecte promotionale drept cadou. Astfel când le vei folosi îți vei aminti de la cine, cum și când le-ai primit. Este important să arăți oamenilor că te gândești la ei și că le vrei binele. Doar așa vei crea relații de durată și de calitate, cu respect reciproc și loialitate.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a găsi cele mai potrivite produse pentru partenerii și angajații tăi, apelează cu încredere la Today Advertising! Aici vei găsi acele cadouri care să aducă pe buzele angajaților sau partenerilor tăi un zâmbet ca atunci când deschideau cadourile de la Moș Crăciun.

Distribuie in retelele sociale: