Ilie Bărbulescu, la Press Cup Dr. Oetker: “Mi-a plăcut dintotdeauna stilul agresiv al Simonei Halep”

Fostul internațional Ilie Bărbulescu,  care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, a declarat la Press Cup Dr. Oetker că apreciază stilul agresiv al Simonei Halep.

“Press Cup Dr. Oetker este o competiție foarte reușită, iar Cătălina Cristea este cel mai puternic adversar cu care am jucat până acum. Mi-a plăcut dintotdeauna stilul agresiv al Simonei Halep. De tenis m-am apucat în cantonament pe terenurile de zgură de la Steaua, când am stat împreună cu Cristian Țopescu. El avea un nepot de 12 ani  care juca tenis și m-a alergat atunci de nu se poate. A devenit un sport care îl practic cu multă satisfacție în afara fotbalului. Am mai jucat cu Rotariu, Gabi Balint și cu Lăcătuș. După ce am participat acum la Press Cup Dr. Oetker, mi-am schimbat mult viziunea în bine despre tenis.

Directorul General al Tenis Club din Curtea de Argeș, Gheorghe Borțan, spune că a fost impresionat de numărul mare de ziariști participanți la cea de a treia ediție a Press Cup Dr. Oetker. “Faptul că au participat 20 ziariști în proba de simplu la băieți și 10 la simplu la fete la Press Cup Dr. Oetker spune multe. În week-end-ul următor va începe Vitality Open Tour, cu premii de 10.000 de dolari. După care urmează Argeș Cup, competiție din calendarul Tennis Europe, rezervată juniorilor de 16 ani, apoi a 6-a ediție a European Summer Cup. Ne bucurăm că am putut să menținem ridicat nivelul competițiilor internaționale la Curtea de Argeș. Ne-a făcut plăcere să îl avem ca invitat pe Ilie Bărbulescu care a făcut parte din echipa Steaua 86, câștigătoare a CCE și pe Cătălina Cristea, care a remarcat valoarea juniorilor de aici“.

Cătălina Cristea (FR de Tenis, Director de turneu Dr. Oetker Junior Trophy): “Press Cup Dr. Oetker e o inițiativă foarte bună, un mod haios de a petrece timpul liber, dar și competitiv. Copiii cu care am schimbat câteva mingi aici joacă foarte bine, sunt la început de drum, dar trebuie să aibă răbdare și să muncească. Tenis Club din Curtea de Argeș e o bază foarte cochetă și îngrijită. Prima oară când am venit nu exista terenul central, tot timpul se fac îmbunătățiri, s-au schimbat multe lucruri în bine“.

Cea de a treia ediție a Press Cup Dr. Oetker a fost câștigată de Vicențiu Mihaiu (Adevărul), care l-a învins în finală, scor 6-4, 6-2, pe Ionel Tache (Argeș Expres. La turneul organizat la Tenis Club din Curtea de Argeș au participat 20 de jurnaliști la băieți și zece la fete. Ilie Bărbulescu și Cătălina Cristea au făcut o partidă demonstrativă și au schimbat câteva mingi cu copiii legitimați la Tenis Club din Curtea de Argeș.

Pe  site-ul turneului – http://www.astenisclub.ro/presscup/, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc știri și informații actualizate de  pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr.Oetker Press Cup a fost Tenis Club Curtea de Argeș. Partenerul oficial al turneului este Dr.Oetker România. Sponsorii editiei 2016 sunt: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Consiliul Judeţean Argeş, Hotel Posada, Păstrăvăria Brătioara, Aldis, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

dr cupe medalii

dr ilie catalina tenis

dr ilie catalina

dr vapdr ziariste tenis

 

Distribuie in retelele sociale: