ILIE NĂSTASE A JUCAT ÎNTR-UN MECI DEMONSTRATIV DIN CADRUL GALEI ARBITRILOR DE LA CURTEA DE ARGEȘ

Ilie Năstase și președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, au jucat o partidă demonstrativă în cadrul celei de a treia ediții a Galei Arbitrilor de Tenis, care a avut loc sâmbătă, la moderna bază Tenis Club din Curtea de Argeș. În cadrul partidei au evoluat arbitrii, copii și jurnaliști.

“Am încheiat un sezon de excepție la T.C. din Curtea de Argeș cu un eveniment special, anume Gala Arbitrilor de Tenis, unde a fost prezent și marele Ilie Năstase. Asta, după ce am organizat aici numeroase turnee internaționale pentru dezvoltarea tenisului românesc și pentru comunitatea locală”, a declarat Ioan Cozma, Director General Dr. Oetker România.

„Toate competițiile de la Tenis Club din Curtea de Argeș sunt organizate impecabil. Ce face domnul Ioan Cozma aici este extraordinar. De la atmosferă, la cum sunt terenurile branduite, la arbitrii de linie, copiii de mingi, absolut totul este fără cusur. Toți care trec pe aici au numai cuvinte de laudă”, a declarat președintele FR Tenis, George Cosac.

În acest an au fost organizate numeroase concursuri la Tenis Club din Curtea de Argeș, printre care cea de a treia ediție a turneului ITF Vitality Open Tour, Tabăra “Train Like a Pro” a lui Victor Hănescu, cea de a cincea ediție a turneului internațional Argeș Cup Dr. Oetker, Trofeul Dr. Oetker pentru seniori, cea de a treia ediție a Press Cup Dr. Oetker sau turneul European Summer Cups Girls U 16, unde tricolorele au obținut calificarea la faza finală de la Budapesta.

„Am mai fost și o să mai vin cu mare plăcere la Tenis Club din Curtea de Argeș. Asta pentru că aici se pune mult suflet și pasiune. Dacă ar mai face și alții din țară precum domnul Ioan Cozma, am avea tenis foarte bun în România”, a declarat Ilie Năstase.

În cadrul celei de a treia ediții a Galei Arbitrilor din Tenis, prezentată de actorul Victor Yila, au fost acordate următoarele premii:

– „Premiu de Excelență” acordat lui Ioan Cozma, Directorul General Dr. Oetker România. Distincția a fost oferită de către membrii Comisiei de Arbitri;

– „Premiu de Excelență” acordat lui Mircea Nicorici, care a fost înmânat de către Mircea Constantin;

– Premiu pentru “Cel mai bun tânăr arbitru (sub 25 de ani) acordat lui Adel Suliman. Distincția a fost înmânată de către președintele F.R. Tenis, George Cosac;

– Premiu pentru “Cel mai bun arbitru” acordat lui Paul Stoicescu. Premiul a fost înmânat de către Dorin Ursu, cel mai bun arbitru pe 2015.

Sponsorul principal al Galei a fost Dr. Oetker, iar organizator a fost Tenis Club Curtea de Argeș, în colaborare cu Federația Română de Tenis. Sponsorii ediției 2016 sunt: Angelli si Crama Oprișor, iar parteneri media: Ziarul Argeș Expres și Radio Argeș Expres. Promoter gala: SCG-Smart Corporation Group.

Distribuie in retelele sociale: