Ilie Năstase și Irina Begu vor premia copiii la cea de a VI-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy

Ilie Năstase, Irina – Camelia Begu și Directorul General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma, vor premia juniorii cu rezultate deosebite în cadrul conferinței legată de cea de a VI-a ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, de la Centrul Național de Tenis din București. Printre premianții care vor primi Trofeul “Tinere Talente” se numără Alexandru Coman și Iulia Ionescu. De asemenea, Cătălina Cristea va oferi Trofeul Fair Play în memoria Florenței Mihai.

Dl-Cozam-Ilie-735x400

“Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret faptul că Dr. Oetker este susținătorul tinerelor talente din tenisul românesc. De 6 ani încoace, Dr. Oetker Junior Trophy pregătește schimbul de mâine al tenisului românesc, performanțele internaționale din ultimii ani ai acestor copii stând mărturie. Astfel că viitoarele staruri ale sportului alb au tot sprijinul pentru marea performanță din partea companiei Dr. Oetker. Ne apropiem deja de talia turneului Petit As de la Paris, având la această ediție a Dr. Oetker Junior Trophy cea mai numeroasă participare, anume 128 de jucători din 25 țări participante”, a declarat Ioan Cozma, Managerul General Dr. Oetker România.

CI

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a mărturisit: ‘’Dr. Oetker Junior Trophy este unul dintre turneele cu care tenisul nostru se mândește, un bun prilej pentru România de a arăta lumii că stim să organizăm oricând o competiție la cel mai înalt nivel. Turneul găzduit de Centrul National de Tenis din cadrul FR Tenis a ajuns, iată, la cea de-a șasea ediție, una care promite să fie un succes și o rampă de lansare pentru o noua generație de tinere talente. Noi, cei din Federația Română de Tenis, alături de partenerii noștri, împreună cu sponsorul principal, compania Dr. Oetker România, suntem foarte preocupați de viitorul acestui frumos sport și încercăm să oferim tinerilor și talentaților jucători români de tenis șansa de a acumula experiență și de a-și demonstra valoarea la ei acasă. Profit, așadar, de acest prilej pentru a ura un călduros bun venit tuturor sportivilor, antrenorilor și celorlalși membri ai delegațiilor, și a dori mult succes tuturor!’’

La cea de a șasea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care va avea loc în perioada 21-28 mai, vor concura 128 sportivi din 25 de țări. Sponsorul oficial al turneului organizat de Federația Română este Dr. Oetker Romania iar promotorul competiției este SCG -Smart Corporation Group. Sponsori turneului despre care puteți afla informații pe juniortrophy.ro sunt: Ministerul Tineretului și Sportului, Mobexpert, Bograve, Dorna, Head, Erste Group și Wilson.

Distribuie in retelele sociale: