Ilie Nastase: Speram sa adunam mai multi oameni precum Ioan Cozma in tenis

Ilie Năstase a declarat, luni, la conferinta de presa organizata la Centrul National de Tenis, cu ocazia lansării celei de-a patra ediţii a Dr. Oetker Junior Trophy, ca se bucura ca mai sunt oameni extraordinari precum Ioan Cozma (Directorul General Dr. Oetker Romania) care se implica in tenis.
“Ii multumesc pentru invitatie domnului Cozma. Vreau sa va spun ca m-am imprietenit cu acest om acum nu prea mult timp si am vazut ce a facut acolo la dansul. Ma bucur ca mai sunt si oameni extraordinari care se implica in sport, in tenis. Vad ca avem niste castigatoare de anul trecut. E frumos sa vezi atatia copii care joaca tenis. Speram sa adunam mai multi oameni ca dansul in jurul tenisului. Intalnirile acestea sunt foarte bune. Vad ca avem acum mai multe fete, poate ca e un ciclu, dar asta se poate intoarce pentru ca pana acum erau baietii mai buni. Ar fi bine si la baieti sa avem in primii 100. Va doresc succes si ne vedem duminica la finala”, a declarat Nastase.
La acest turneu internaţional, rezervat juniorilor sub 14 ani, s-au înscris 128 de jucători de tenis, din 20 de ţări din Europa.
Presedintele FR Tenis, George Cosac, a spus: “Ii multumim special domnului Cozma care este alaturi de noi, care este permanent in spatele tinerilor campioni sustinand aceasta frumoasa competitie. Desigur ii multumim si domnului Ilie Nastase, cel mai mare jucator din istoria timpurilor, doamnei Florenta Mihai pentru munca pe care o depune. Sigur fara munca domniei sale si fara suportul tuturor colegilor aceasta competitie nu ar fi avut loc. Vreau sa multumesc mass-mediei prezenta intr-un numar foarte mare. Aceasta competitie este cea mai importanta din sud-vestul Europei. Avand in vedere ca este in aceasta perioada ne place sa o asociem cu turneul de la Roland Gaross. Fie ca cel mai bun sa castige ”
Presedinte Dr. Oetker Romania, Ioan Cozma: “Imi face o deosebita placere sa fiu aici a patra oara. Le multumesc tuturor invitatilor si in special domnului Ilie Nastase, doamnei Florenta Mihai si domnului presedinte George Cosac pentru increderea acordata si sprijinul pe care ni l-au acordat in acest turneu. Vreau sa va spun ca Dr. Oetker este implicat de peste 12 ani in sprijinirea tenisului juvenil si probabil poate putin in succesele care astazi sunt international am participat si noi. M-as bucura ca si de acum inainte cota Romaniei sa creasca. Am avut o surpriza placuta zilele acestea cand una dintre fetele noastre participante la Roland Gaross a fost intrebata de un organizator daca mai vin multe aici. Erau 5 fete din Romania iar asta e un lucru exceptional pentru ca nu multe tari se pot mandri cu lucru acesta. Toate astea se vor intampla si in viitor daca se va intampla sa sustinem activitatea copiilor pentru ca de aici pleaca totul. Ma bucur ca avem posibilitatea sa org acest turneu. Conditiile le-ai vazut, sunt nemaipomenite si sper ca in viitor sa reusim sa ajungem la editie a 10, a 20-a. Mult succes”
Director turneu, Florenta Mihai: “Sunt mandra ca la a patra editia a turneului sa avem un asemenea prezidiu de marca si ma bucur tare mult ca Ilie este langa noi. El intotdeauna a fost si va fi langa tenisul romanesc. Multumesc Ilie. V-as da cateva detalii tehnice. Participa un numar de 19 tari. Sunt doua tablouri de simplu. De fete de 64 de jucatoare si 64 de jucatori si doua tabouri de dublu de 32 de echipe. Se va juca si proba de cosolare. Din cei 16 capi de seri la baieti sunt 8 capi de seri romani iar la fete sunt 6 capi de seri romance. Parerea mea este ca sansele jucatorilor romani de a se afla pe primele locuri sunt foarte mari si ne dorim ca toti jucatorii nostri sa se afle pe podium. Ii multumesc mediei care este un numar foarte mare alaturi de noi si va asteptam pe parcursul saptamanii la turneul de tenis”.junior

Distribuie in retelele sociale: