Împreună campioni! S-a oficializat parteneriatul dintre Universitatea Craiova și Alexandrion Group

Proiectul fotbalului craiovean atrage. S-a alătura de astăzi și Alexandrion Group. În cadrul unei conferințe de presă, s-au prezentat detaliile parteneriatului. Felix Grigore, managerul general al Universității, a făcut oficiile de gazdă: „Suntem în fața dumneavoastră pentru a vă prezenta un nou partener al Universității Craiova, Alexandrion Group. Un brand de succes, care a adus bani în fotbalul românesc, și care îmi este prieten. Am lucrat împreună la Unirea Urziceni unde am avut rezultate notabile. Le mulțumim că sunt alături de noi și le spunem „Bine ați venit în familia Universității Craiova!“.
Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Group, a spus: „Mă simt foarte bine aici în Oltenia, în prezența dumneavoastră. Cu domnul Felix Grigore am lucrat și am scris istorie împreună. Alexandrion Group are o implicare în sport de 20 de ani, aceasta este în structura business-ului nostru. Este un început al colaborării cu Universitatea Craiova și ne dorim să fim parteneri de cursă lungă, iar implicarea noastră să crească an de an. Avem în vedere și programe de atragere a suporterilor. Urez echipei mult succes, rezultate cât mai bune. Voi face tot posibilul să fiu în tribune la meciul cu Dinamo. Simt că va câștiga Universitatea“
Emil Niță, președintele Nitela, a declarat: Mă bucur că am putut fi liantul dintre partenerul meu și clubul meu de suflet. Este al doilea parteneriat pe care-l mijlocesc. Mai avem demarate și alte discuții pentru susținerea echipei, pentru că orașul Craiova are nevoie de o echipă puternică. Am învățat de la fotbaliști, din dorința lor de performanță, ei m-au călăuzit în viață și acum îmi doresc, pe cât pot, să ofer și eu clubului pe care-l iubesc“.
Antrenorul principal al Universității își dorește ca duminică să-i facă fericiți pe noii parteneri ai clubului: „Pe domnul Niță îl cunosc de mult timp, știu că a fost sufletește alături de Universitatea Craiova. Acum îl avem alături și pe domnul Nawaf Salameh căruia îi urăm bun venit în familia Universității Craiova. Ne dorim să vă facem cât mai multe bucurii, iar primul moment va fi la jocul cu Dinamo“.
Din partea echipei a vorbit Bogdan Vătăjelu: „Mă simt onorat să fiu între oameni încărcați de istorie, chiar dacă vorbim de jucătorii Craiovei Maxima, ori de Alexandrion Group. Ambele embleme sunt încărcate de istorie. Sunt sigur că acest parteneriat va fi de succes. Ne bucurăm ca echipă că avem mulți oameni alături de noi, îmi dau seara ce înseamnă Universitatea Craiova“.
Alexandrion Grup România este cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, cu două unități de producție active – la Bucov, în județul Prahova, acolo unde se află Distilerii Alexandrion și la Rădăuți, în județul Suceava, acolo unde se află fabrica Saber. În cei peste 20 ani de activitate, compania a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, fiind vândute peste 230 de milioane de sticle de băutură.
Distribuie in retelele sociale: