In ce bai se potrivesc cel mai bine noile coloane de dus moderne?

Daca iti place sa faci bai lungi, cu multa spuma si lumanari parfumate, probabil ca vei aprecia o cada larga si confortabila in care sa petreci clipe minunate.

Insa, timpul nu este intotdeauna cel mai bun aliat al tau, asa ca poti alege foarte bine o coloana dus, care te va ajuta sa fii cat mai eficicient atunci cand te speli.

Nu trebuie sa renunti la cada pentru a monta o coloana dus!

Cazile sunt fabricate din ceramica, gresie ori alt material adecvat, si au ca rol valorificarea apei, astfel incat sa nu faci prea multa risipa atunci cand vrei sa petreci mai mult timp in baie. O cabina de dus, pe de alta parte, iti va oferi tot confortul necesar atunci cand te speli, doar ca nu vei avea la dispozitie si posibilitatea de a te scufunda cu totul in apa. Insa, te poti bucura de alte senzatii la fel de placute, daca vei instala o coloana dus, care iti va oferi apa in cele mai diverse forme.

Poti alege dintre diverse modele de coloane dus, care pot avea o inaltime de pana la 2-3 metri, in timp ce latimea este de minim 30 cm. Aceste coloane dus includ mai multe pulverizatoare pentru corp si mai multe capete, care sunt amplasate in partea superioara, laterala sau la suprafata. Prin urmare, vorbim despre un intreg sistem cu dispozitive, care pot fi montate relativ usor pe un perete din baia ta.

Este indicat sa alegi coloane de dus din mai multe motive, printre care:

  • Ocupa putin spatiu

Cu ajutorul unor coloane de dus de calitate, vei putea sa iti imbunatatesti si maximizezi spatiul din baie. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in general, modelele de coloana dus sunt proiectate specific pentru a fi montate pe perete, fara a fi nevoie de alt suport suplimentar. Poti alege coloane dus chiar si pentru o baie mica, deoarece ocupa in special inaltime si nu latime. Daca exista deja un loc amenjat, noile coloane dus pot fi instalate si montate pe acel spatiu.

  • Economisesc apa

Instaland coloase dus, vei avea siguranta unei economii importante de apa, acestea functionand pe baza unor sisteme de instalatii sanitare cu un singur cap de dus. Prin urmare, acestea sunt esentiale in micsorarea facturilor de apa sau de alte investitii, cum ar fi un incalzitor de apa instant.

  • Modele variate de coloane dus

Poti alege diverse stiluri, modele sau dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca perfect cu baia ta. Cele mai apreciate coloane dus sunt cele care au diverse caracteristici si functionalitati, cum ar fi precipitatiile sau jeturile pentru corp, utilizate pentru masaj.

  • Accesibile ca pret

Noile coloane dus sunt foarte atractive atat ca aspect dar si ca pret, in comparatie cu sistemele obisnuite de dus. Instalarea lor este ierftina si putin invaziva, mai ales atunci cand sunt achizitionate ca o singura unitate. Pe masura ce apar upgrade-uri noi, acestea pot fi la randul lor montate foarte usor.

  • Usor de inlocuit

In cazul in care vrei sa montezi alte coloane de dus ori daca cele actuale s-au stricat, poti instala unele noi fara a fi nevoie de renovari majore in baie. Poti instala chiar tu noile coloane de dus, deoarece nu este vorba despre probleme tehnice majore, care sa implice cunostinte deosebite de instalatii sanitare. 

  • Usor de curatat si intretinut

Orice model de coloane dus este usor de curatat, cu ajutorul unor substante adecvate si cu un burete sau o carpa moale. Este important sa pastrezi aceste coloane de dus intr-o stare buna, curate si ingrijite, pentru a evita formarea ruginii, a depunerilor de calcar sau chiar  a mucegaiului.

  • Adecvate pentru toate tipurile de bai

Alege coloane de dus indiferent daca stai la apartament sau la casa, daca e vorba despre baia principala sau cea de serviciu. Sunt foarte utile pentru un dus rapid, dar si pentru unul lung si relaxant, inclusiv hidromasaj.

Intra pe www.baterii-lux.ro pentru a afla toate ofertele pentru cele mai noi sanitare Grohe, de cea mai buna calitate.

Distribuie in retelele sociale: