Înscrie-te în Partidul Noua Românie. Fii parte la adevărata schimbare a României

De azi poți deveni membru al Partidului Noua Românie.  Prima formațiune politică din România, din ultimii 25 de ani, înființată din tineri neafiliați politic, dă startul, de azi, la campania de recrutare de noi membri.

Cei patru membrii fondatori ai Partidului Noua Românie deschid ușile partidului pentru toți românii care vor să se implice în construirea unui proiect politic unic în România care va duce la schimbarea reală a țării.

Te-ai săturat să fii jignit, umilit, mințit și furat în propria țară? Te-ai săturat de actuala clasă politică care de 25 de ani te minte încontinuu? Vrei cu adevărat o schimbare reală a României? Dacă răspunsul tău la aceste întrebări este: DA, înseamnă că ești de-al nostru. Înscrie-te în Partidul Noua Românie. Și împreună putem construi o Nouă Românie, pentru noi, pentru voi, pentru tine.

Înscrierea în Partidul Noua Românie se face exclusiv online, prin completarea formularului electronic aflat pe site-ul www.partidulnouaromanie.ro.

Completarea formularului de înscriere în PNR durează doar două minute și presupune introducerea datelor personale precum: nume, prenume, CNP, adresa de domiciliu, numărul de telefon și adresa de-email, cât și o fotografie recentă. În cel mai scurt timp cu putință de la trimiterea formularului de înscriere în partid, un reprezentant al PNR va contacta telefonic fiecare persoană înscrisă pentru a verifica informațiile. În cazul în care persoana care a trimis formularul de înscriere are o recomandare din partea unui membru PNR, aprobarea înscrierii în partid se face în aceeași zi.

Dacă doriți să deveniți membru al Partidului Noua Românie dar nu aveți nicio recomandare din partea unui membru al partidului, puteți completa formularul de înscriere, precizând că nu vă recomandă nimeni. În acest caz se va urma o procedură de verificare a informațiilor, iar aprobarea în PNR se va face în cel mult trei zile de la trimiterea cererii de înscriere în partid.

Indiferent dacă se acceptă sau nu cererea de înscriere în PNR, toate persoanele care au completat formularul, vor primi prin e-mail, o notificare oficială din partea Partidului Noua Românie.

După ce s-a aprobat înscrierea în PNR, formularul online devine un cont de socializare pe rețeaua internă a partidului. Partidul Noua Românie este primul partid din România care deține rețea proprie de socializare, aproape identică cu facebook. Rolul acestei rețele interne de socializare este de a comunica în timp real cu toți membrii PNR, iar aceștia să poată socializa unii cu alții, să se cunoască și să lege prietenii, indiferent de localitate.

Partidul Noua Românie supune un NU răspicat traseiștilor politici.

Nu pot deveni membri ai Partidului Noua Românie, cei care sunt în prezent membri ai altor partide politice, foști sau actuali: deputați, senatori, europarlamentari, secretari de stat, miniștri, primari, consilieri locali, consilieri județeni, sau Președinți de Consilii Județene.

Românii care în anumite conjuncturi au semnat în urmă cu cel puțin șapte ani, adeziuni la alte partide politice, dar nu s-au implicat în activitatea respectivelor formațiuni politice, nu au deținut funcții în cadrul partidelor și nici nu au candidat în numele lor pentru funcții publice, pot fi acceptați ca membri în PNR, doar dacă dovedesc că sunt serioși și că au o dorință mare de implicare în acest proiect politic.

Odată înscris în partid, membrul trebuie să respecte statutul și programul politic și să se supună regulilor interne ale PNR.

Toți membrii acceptați în PNR trebuie să plătească lunar, o cotizație de 5 lei, în contul bancar al Partidului Noua Românie.

Încasarea cotizației este obligatorie prin lege și se va face exclusiv prin bancă. Nicio persoană din PNR nu va solicita vreunui membru să facă plata cotizației prin bani cash. Toate plățile, fie că este vorba de cotizații sau donații, se fac exclusiv prin bancă pentru o transparență totală.

Toți membrii activi ai partidului au șanse egale în a se înscrie pentru a fi aleși în funcții în cadrul structurilor PNR și pentru a candida în numele partidului pentru funcții de demnitate publică.

Partidul Noua Românie a fost înființat de Sebastian Popescu, Dan Truția, Cosmin Grancea și Cristian Drăghiceanu cu unicul scop de a oferi românilor o alternativă reală la actuala clasă politică. Cei patru membrii fondatori ai PNR își doresc, ca alături de români, să schimbe în mod real și cât mai rapid, România.pnr-inscriere-800x500_c

Distribuie in retelele sociale: