Inspectorul de resurse umane – un element cheie în orice companie!

Cele mai importante resurse ale unei companii sunt resursele umane, de aceea inspectorul de resurse umane are un rol important în vederea gestionării eficiente a situațiilor de criză sau a rezolvării problemelor de natură legislativă.

Inspectorul de resurse umane este cel care se ocupă cu interviurile de angajare, cu filtrarea CV-urilor, cu realizarea documentației necesare în vederea angajării (contract individual de muncă, fișe de post, etc), dar și cu planificarea concediilor, realizarea deciziilor, calculul salariilor și nu numai.

Această frumoasă ocupație este plină de satisfacții profesionale dar și personale, dar în același timp reprezintă și o continuă provocare.

Cum poti deveni inspector resurse umane?

Primul pas este să îți dorești acest lucru, apoi trebuie să urmezi cursuri de specialitate în domeniu, pentru a obține un certificat cu recunoaștere națională sau internațională.

În România piata de furnizori de formare profesională este mare, dar din păcate nu toți oferă servicii de calitate. Atunci când căutați astfel de cursuri și au o durata de 1…2…3 zile recomandarea noastra este: căutați în altă parte! Fiind o meserie complexă este necesar ca durata unui curs să fie de minim o lună, pentru a putea asimila cunoștințele necesare, de asemenea acolo unde alegeți să faceți un astfel de curs este important să puteți pune în practică executarea operațiunilor în programul Revisal.

Ca urmarea a studiului nostru în Romania am constatat că Centrul de Formare Profesională Eurodeal este singurul furnizor de formare profesională care organizeaza curs de inspector resurse umane cu o durată de peste o lună de zile, participanții au posibilitatea de a lucra individual la calculator pe programul Revisal, primesc documente necesare desfășurării activităților de resurse umane dintr-o companie, legislație actualizată și materiale de curs, totul la un tarif corect pentru România!

După obținerea certificatului este necesar ca studiul să continue și să urmăriți periodic modificările legislative!

 

Link-uri recomandate:

Distribuie in retelele sociale: