Interviu cu Daniel Moraru – CEO al Reparatii Frigidere Acasa SRL

Daniel Moraru

Ce ne puteti spune despre dumneavoastra si cum a pornit pasiunea pentru acest domeniu?

Eu sunt Daniel Moraru, fondatorul Reparatii Frigidere Acasa SRL.

Am inceput sa practic aceasta meserie din anul 1995 la o firma importatoare de utilaje frigorifice si dotari restaurante. De-a lungul timpului, dornic de cunoastere si invatare am mai activat si in alte firme de service din Bucuresti unde am reparat frigidere si combine frigorifice casnice, diverse utilaje frigorifice, aer conditionat domestic si auto, si terminand cu agregate frigorifice de refrigerare si congelare din domeniul auto.

In anul 2008 am considerat ca am acumulat suficienta experienta in domeniul frigorificelor si am decis sa pun in valoare acest bagaj de cunostinte in interes personal si am infiintat impreuna cu un partener prima firma de service frigidere si utilaje frigorifice.

In prezent cum s-a dezvoltat afacerea Reparatii Frigidere Acasa SRL?

In anul 2018 am infiintat firma Reparatii Frigidere Acasa Srl si in calitate de asociat unic mi-am propus ca aceasta firma sa devina un brand recunoscut pe plan local, sinonim cu calitatea si profesionalismul in domeniul reparatiilor de frigidere.

De asemenea am deschis si un magazin de piese si accesorii pentru aparatura electrocasnica de unde clientii nostri pot cumpara direct din magazin sau pot comanda tot ce au nevoie la preturi foarte bune. In toti aceti ani am rezolvat mii de probleme la diverse utilaje si aparate frigorifice punand tot timpul accent pe seriozitate si calitate in executie astfel, la final, clientul sa fie multumit.

Care este promisiunea dumneavoastra pentru clienti?

-Vom continua sa punem accent pe calitate folosind piese si accesorii original.

– Sculele si dispozitivele din dotarea atelierului vor fi de top ca si pana acum.

-Vom face o evaluare rapida si corecta a defectiunii de fiecare data pentru a rezolva rapid si fara batai de cap problemele frigiderului dvs.

-Costurile aferente pieselor si a manoperei vor fi decente si corecte.

Ai probleme cu frigiderul?
Ne deplasam in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov!
Diagnostic rapid pentru orice tip de frigider sau combina frigorifica!

 

Suna Acum! 0724 419 620 / 0784 100 666 sau trimite un email la reparatiifrigidereacasa@yahoo.com

 

Distribuie in retelele sociale: