Irina Begu: Vă mulţumesc pentru susţinere, emoţiile sunt mari în Fed Cup

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2, pe Bianca Andreescu, locul 173 WTA, în al doilea meci al întâlnirii România – Canada, care se dispută la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei. După prima zi, România conduce cu scorul general de 2-0.

”Vreau să vă mulțumesc pentru susținere. A fost o zi extraordinară. E o plăcere să joc în prezența dumneavoastră. Întotdeauna emoțiile sunt mai mari la Fed Cup. Îmi pare rău că nu am încheiat în două seturi, v-am ținut mai mult, dar mă bucur că am reușit să câștig”, a spus Begu, la finalul meciului.

Spectatorii prezenţi la meciurile întâlnirii cu Canada de Fed Cup din acest week-end au primit din partea Dr. Oetker steguleţe tricolore şi carduri speciale cu echipa României pentru autografe.

Compania Dr. Oetker este prezentă ca de obicei la partidele importante ale tenisului românesc. Spectatorii de la Cluj vor avea parte de numeroase surprize din partea sponsorului competiției Dr. Oetker.

 

În primul meci, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, în primul meci al întâlnirii România – Canada, care se dispută la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei.

Distribuie in retelele sociale: