Isoterm, firma de succes care aduce evoluția în izolații la prețuri pentru orice buzunar

Isoterm este o companie specializată care oferă tuturor clienților săi o metodă de izolație pe cât de eficientă și durabilă, pe atât de convenabilă la preț. Isoterm este unul dintre liderii și veteranii în domeniu, iar faptul că asigură izolație cu spumă poliuretanică preț pentru orice buzunar i-a adus succesul pe care îl merită.

Spuma poliuretanică, supranumită de specialiștii internaționali drept materialul-minune în izolații, a devenit populară în țara noastră mai ales datorită Isoterm, care pentru faptul că nu se abate de la calitate a reușit să se impună în topul alegerilor celor care vor să își izoleze locuința și nu numai având totodată grijă de buget și calculând bine raportul calitate-preț.

Isoterm, avantajoasă la preț în contextul izolației de calitate

Cu toate acestea, impresia unei părți a societății a rămas că spuma poliuretanică ar fi prea costisitoare. Analizând doar cifrele seci precum prețul pe metru pătrat pentru vată minerală vs. pentru spumă poliuretanică, tendința este de a spune că cea din urmă este doar pentru cei înstăriți, doar că Isoterm explică faptul că, dacă se ține cont de toți factorii, se ajunge la concluzia că este vorba de izolație cu spumă poliuretanică preț pentru orice buzunar.

Izolațiile din spumă sunt realizate fără cadre de susținere, fără îngreunarea excesivă a suprafețelor și fără să mai rămână goluri care să compromită efortul de izolare termică, așa cum rămâne constant în cazul utilizării celorlalte materiale.

În câteva ore se aplică spuma poliuretanică ce va acoperi uniform absolut toate spațiile. Timp de până la 80 de ani, confortul termic va fi la nivel ridicat, în timp ce valoarea de plătit înscrisă pe facturile la energie va scădea chiar și cu 35%! Fără emisii nocive în timp, fără izolație crăpată sau deteriorată, fără igrasie și mucegai!

Pare ireal și este o situație la care visează mulți oameni, dar această situație fericită este realitate și reprezintă chiar rutină pentru echipele Isoterm trimise pe teren! Pentru ca această situație ideală să se întâmple, se impune ca Isoterm să importe materie primă de înaltă calitate de la producători de top, să își instruiască foarte bine echipele, să doteze personalul cu echipament de protecție și aparat de pulverizare de calitate.

Izolațiile din spumă. Plătești azi, câștigi și azi și mâine și poimâine

Totul costă, dar în același timp aduce avantaje financiare pe termen scurt, mediu și lung pentru beneficiari. De aceea, există doar impresia costului ridicat, fiind un aspect legat de percepție.

Echipele Isoterm vor face o evaluare a proiectului, stabilind ce tip de izolație cu spumă se impune și unde, ce grosime să aibă straturile și câte să se aplice precum și cum trebuie pregătite suprafețele. Numai un plan bine pus la punct și implementarea lui strictă vor conduce la o izolare termică atât de bună încât să transforme costul total într-o bună investiție, care să se amortizeze în doar câțiva ani și care să ofere pe viață avantaje de necontestat.

Exemplu: 45-70 RON pentru stratul de 10 cm de spumă poliuretanică de 5 ori mai densă decât orice alt material izolator sună a ceva bun și ieftin în același timp.

Prețurile practicate aici includ atât spuma poliuretanică în sine, cât și manopera și orice cost suplimentar precum deplasarea și constatarea. Toți angajații acestei companii sunt certificați și instruiți constant în tehnicile de aplicare a spumei poliuretanice, învățând că spuma poliuretanică este în primul rând un serviciu, unde materialul izolator este ales bine și pus în valoare.

Iată nivelul de preocupare a Isoterm pentru a obține maximul pentru client prin minimum de cost, în traducere o spumă poliuretanică celulă închisă preț de buget, pentru orice buzunar. Această preocupare a propulsat compania Isoterm către un succes binemeritat.

Distribuie in retelele sociale: