Iubești fotbalul? Uite cum să faci bani din această pasiune

Dacă ești un împătimit al fotbalului, dacă te uiți la meciuri și îți place să răsfoiești clasamentele, înseamnă că ai aruncat, măcar o dată, o privire și pe pariurile sportive. Aici nu ține totul de noroc, ci și de flerul și de cunoștințele tale. E un sector în care poți să stăpânești foarte multe variabile. Totuși, un pic de rigurozitate nu strică. Statistica, pe de altă parte, are și ea un rol în pariurile sportive. Sunt mulți cei care au crezut că se pricep la fotbal suficient de mult încât să se îmbogățească „peste noapte”. Sunt, însă, puțini cei care au ales să nu joace haotic și să studieze pe îndelete fiecare meci în parte.

Iată, în continuare, câteva ponturi care te vor face să regândești șansele de câștig pentru fiecare dintre meciuri:

1. Tradiția și istoria echipelor

Rezultatul unui meci de fotbal ține și de factori indirecți: tradiție, istorie, localizare. O partidă între echipe care au fost rivale de moarte foarte mult timp se poate încheia cu un scor neprevăzut. Aici poți să vânezi surpriza, pentru că, oricare ar fi situația din clasamentul la zi, orgoliile vor fi foarte mari. De asemenea, există meciuri între echipe din zone geografice rivale. Și aici, situația se prezintă la fel: oricare poate să învingă, indiferent de cota pe care o are.  

2. Apelează la un site specializat

Oricât de mult ai crede că știi despre fotbal, nu uita că un pariu ține doar de inspirația de moment! Sunt multe lucruri de care trebuie să ții cont și, că orice meci tratat superficial, te poate „scoate” de pe bilet, fie el și cu cotă mică. Așa că una dintre cele mai simple soluții pentru iubitorii fotbalului este să apeleze la un site specializat. Vezi aici o serie de ponturi sportive și îți vei da seama cât de utile sunt!

3. Locul din clasament nu contează decisiv

Chiar dacă apelezi la un site specializat de ponturi pentru a paria pe un meci, ar bine să arunci și tu o privire peste clasament. Fii atent la numărul de puncte, dar și la golaveraj. Diferența dintre golurile marcate și cele primite spune foarte multe. O echipă poate acumula, în clasament, mai multe puncte decât alta, dar acest lucru poate fi bazat pe conjunctură. Una care este în partea de sus, dar are, spre exemplu, un golaveraj negativ, nu este foarte sigură. 

4. Meciurile directe și importanța lor

Statistica meciurilor directe este, de asemenea, deosebit de importantă. Uită-te atent la rezultatele ultimelor cinci partide disputate pe terenul echipei gazdă. Fotbalul este mai mult decât o întâmplare. El ține și de emoție, de aceea există o asemănare a rezultatelor directe. Ori se marchează mult, ori deloc, ori bat mereu oaspeții etc. Se întâmplă, statistic vorbind, ca o echipă foarte puternică să se împiedice în fiecare an de una foarte slab cotată. În acest caz, este foarte probabil ca acest lucru să se întâmple din nou.

Iată, deci, câteva dintre lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba de pariurile sportive. Încearcă să le respecți și îți vei putea converti pasiunea în bani.  

sursa foto – pixabay.com


Distribuie in retelele sociale: