The Journey. Descoperă-ţi ”Călătoria” proprie alături de Brandon Bays

Brandon Bays, autoarea best-seller-ului internațional și a metodei ”Călătoria” susține la București workshop-ul de vindecare emoțională și transformare a conștiinței Journey Intensive

Cu această ocazie se va întâlni cu cei care îi admiră activitatea miercuri 27 Septembrie, între orele 11 și 12.30 în cadrul unui eveniment cu intrare liberă la Hotel Double Tree Hilton din blvd Nerva Traian 3A.

Accesul se va face în limitele locurilor disponibile, pe baza înscrierilor pe pagina de Facebook The Journey Romania sau pe link https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdCfPryvoEd_Ygxu2…/viewform

Brandon Bays, autoarea best-seller-ului internațional  și a metodei ”Călătoria” revine la București cu o nouă formă a workshop-ului de vindecare emoțională și de transformare a conștiinței, Journey Intensive.

Originară din New York, Brandon și-a descoperit acum câțiva ani rădăcinile românești, bunicul său fiind general în armata lui Carol al II-lea. Acesta este un motiv în plus pentru a-și dori ca metoda pusă la punct de ea să fie accesibilă cât mai multor români, astfel încât poporul din care provine să se ridice acolo unde simte că îi este locul.

Povestea ei legată de metoda ”Călătoria” începe acum mai bine de 30 de ani, atunci când, sub supravegherea și cu acordul medicilor, a reușit să își facă să dispară o formațiune tumorală de dimensiunile unei mingi de baschet. De atunci și până acum, prin metoda descoperită și perfecționată de ea (de altfel o abilitate naturală a corpului) , zeci de mii de oameni (adulți și copii) au reuțit să își depășească blocaje fizice și emoționale care le făceau viața un calvar.

De la boli diagnosticate alopat la atacuri de panică, frici și traume, blocaje la locul de muncă sau în propria afacere, probleme de concentrare și învățare, depresii, bulimie, dependențe de orice substanță sau viciu. În esență cel care aduce remediul este cel care a și instalat dezechilibrul, practicianul ”Journey” fiind doar ghidul experimentat care îndrumă ”călătorul” spre starea de echilibru perfect.

De ce avem nevoie de metode de vindecare emoțională?

În vremuri imprevizibile ca ale noastre, în care anxietatea, epuizarea, depresia sau sentimentul de lipsă de sens sunt la ordinea zilei este nevoie să ne echipăm cu o trusă de prim ajutor și în plan emotional.

Este nevoie să știm ce să facem când ne cuprind spaima, furia, tristețea, dezamăgirea, neîncrederea de sine, vinovația, resentimentele, să ne conștientizăm trăirile negative și să știm să lucram cu ele, pentru a putea folosi energia lor în avantajul nostru și a nu le lăsa  să ne ruineze sănătatea, cariera ori relațiile cu cei dragi. O importanță deosebită o au instrumentele de vindecare emoțională pentru dezvoltarea sănatoasă a copiilor.

Abordarea Journey asupra vindecării emoționale propune o serie de procedee de introspecție prin care se accesează, se exprimă și se eliberează emoțiile negative pe care le-am stocat în suflet și în corp.

Ea are la bază conceptul de memorie celulară promovat de Deepak Chopra, cercetările lui Candace Pert asupra efectului reprimării emoțiilor asupra corpului .

În cei peste 30 de ani de cand a fost concepută, metoda ”Călătoria” a ajutat zeci de mii de oameni de pretutindeni să se elibereze de probleme dintre cele mai diverse, de la anxietate, stres, depresie, stimă de sine scăzută, atacuri de panică până la boli fizice generate de stres, dependențe, abuzuri, probleme relaționale și profesionale care au la bază emoții negative.

În țări ca Olanda, Australia, Africa de Sud sau Israel, metoda ”Călătoria” a fost folosită cu succes în școli, instituții de stat și chiar recunoscută și acoperită de Asigurările de Sănătate.

Workshop-ul ”Journey Intensive” este pentru tine dacă te interesează răspunsul la întrebări ca acestea:

– Ce se ascunde în spatele emoțiilor intense?
– Care este secretul succesului și al eșecului relațional?
– De ce nu reușesc să slăbesc / de ce nu reușesc să renunț la obiceiurile nocive?
– De ce nu pot să gândesc pozitiv decât pentru o vreme?
– Cum mă poate ajuta metoda Călătoria în afaceri?
– De ce revin la obiceiuri alimentare sau comportamentale care îmi fac rău?
– Cât și cum îmi influențează emoțiile starea de sănătate generală?
– Cum pot să depășesc pe termen lung diferitele traume, fobii sau episoade ce mi-au marcat viața în mod negativ?
– Ce este metoda Călătoria și cum pot să o folosesc pentru a-mi transforma viața în bine?

(de Romeo Chiriac)

Distribuie in retelele sociale: