La “Magia apei informate” ediția XXV, copilul interior zâmbeşte cu Aqua Carpatica

A douăzecişicincea ediție “Magia apei informate”, eveniment susţinut de AQUA Carpatica, ne-a adus de aceasta data la Centrul Holistic Soma, din Bucuresti, apropiindu-ne si mai mult de … copilul nostru interior.

Indiferent de varsta, undeva, acolo, in spatele unor ani si al unor masti, se afla de multe ori un copil ranit, care nu a fost pe deplin vazut, apreciat, ghidat sau rasfatat. Am vrut sa iasa si el la suprafata si l-am invitat sa se manifeste iarasi prin joc, prin miscare si interactiune cu ceilalti, intr-un cadru familar si placut, in care nu s-a simtit nici o clipa judecat.

De data aceasta a fost despre jocuri si miscari de relaxare inspirate din asanele yoga, despre stimulare senzorila prin atingere blanda, prin muzica si prin mesaje cu sugestii pozitive, aduse de cardurile oracol.

La invitatie au raspuns cu acelasi entuziasm atat cei mici, cat si adultii. Nimeni nu a refuzat terapia prin zambete, asane, jocuri si miscari in flow ghidate de instructoarea de yoga Teodora (Tea), iar eliberarea emotiilor blocate in structurile celulare si reconectarea la corpul sufletesc au avut ca suport remediile florale Bach preparate de Ileana Vlăduț, terapeută BFRP (http://perfectlotus.ro/).

Pe asa o caldura, servita din plin de luna lui Ciresar, hidratarea corespunzatoare a devenit mai mult ca oricand o necesitate. Participantii s-au bucurat si de aceasta data de o apa proaspata, de calitate, oferita de AQUA Carpatica, sustinatorul evenimentului lunar “Magia apei informate”, care este organizat de Asociatia Business Media Club (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (https://totceeaceeste.ro).Distribuie in retelele sociale: