Lansarea noului magazin Pegas de la Baneasa a fost un eveniment foarte reusit

Iubirea pentru bicicletele Pegas a adus oamenii frumosi impreuna, la Baneasa! Marea zona comerciala a vibrat puternic odata cu lansarea noului magazin Pegas!

Familia Pegas s-a mobilizat si a pus la cale o superpetrecere pe o vreme superba!

Nu exista anotimp pentru biciclete, oameni care au aceasta pasiune netinand cont de perioada anului sau context pentru a sarbatori acest hobby minunat.

Au participat la pregatirea si desfasurarea evenimentului personalitati publice din televiziune: Mihai Bendeac, sport: Ramona Farcau, colaboratori Mircea Coman, Florentina Pene si nu in ultimul rand, multi fani Pegas!

Cei prezenti s-au plimbat pe biciclete, au testat noul model Partizan, au facut poze la PhotoBooth ( WTF – Cabina Foto), si au gustat bauturi, vin de la Samburesti, cocktail Ginger Lime de la Jameson Irish Whiskey. AQUA Carpatica a avut grija sa hidrateze invitatii pe tot parcursul evenimetului, iar artistii Tobi Ibitoye si Vladimir@Are You Anywhere, au incins atmosfera la apus cu un concert live, creand un cadru perfect pentru a sarbatori acest eveniment.

Primii 10 participanti veniti pe biciclete au fost premiati cu accesorii pentru Bicicleta, iar primiI 10 care au venit pe jos, cu articole din gama textile Pegas. Astfel, Pegas Baneasa devine astfel al 4-lea magazin din Bucuresti, impreuna cu Pegas Afi Cotroceni, Pegas Promenada si Pegas Vasile Lascar.

#PegasBaneasa #1000denuante #tastethatswhy #cabinaWTF #TobiIbitoye #AreYouAnywhere #AquaCarpatica #JamesonWhiskey GrandOpeningPegas #lansaremagazinPegas #concertTobiIbitoye #biteurlips #uninvitedartists #cabinaWTF

Distribuie in retelele sociale: