Legenda snookerului, Ronnie O’Sullivan, semnează un nou contract multianual cu Eurosport

Ronnie O’Sullivan, una dintre cele mai mari personalități din lumea snookerului, va fi alături de spectatorii Eurosport pentru încă trei ani, după ce reprezentanții celui mai mare canal sportiv au anunțat că multiplul campion mondial va oferi analize și comentarii pentru postul de televiziune din postura de expert.

Supranumit „Racheta” datorită jocului său foarte rapid, multiplul campion mondial va completa echipa de experți Eurosport în materie de snooker în cadrul Campionatului Mondial de Snooker din 2019, la Teatrul Crucible din Sheffield.

De asemenea, O’Sullivan va fi colaborator principal în mini-seria exclusivă 60 Second Pro, care va fi difuzată pe platformele liniare și digitale ale Eurosport pe tot parcursul turneului. În cadrul emisiunii, maestrul va analiza unele dintre aspectele cheie ale sportului și va acoperi fiecare tactică importantă, de la break-ul perfect și până la efectul necesar diferitelor tipuri de lovituri din snooker.

Ronnie O’Sullivan a declarat: „Sunt încântat de continuarea colaborării mele cu Eurosport pentru încă trei ani. Eurosport a fost o parte importantă a vieții mele profesionale de-a lungul ultimelor sezoane și abia aștept să împărtășesc gândurile mele cu spectatorii din întreaga Europă.”

„În comunitatea sportului se știe că Eurosport este destinația preferată a fanilor snookerului și sunt mândru că fac parte din această echipă.”

Alături de O’Sullivan vor analiza cele mai bune momente din timpul Campionatului Mondial de Snooker: Jimmy White, de șase ori finalist în cadrul Campionatului Mondial de Snooker; fostul jucător profesionist Neal Foulds, împreună cu celebrii prezentatori Colin Muuray și Andy Goldstein; Rachel Casey, care va realiza interviuri la Sheffield. De asemenea, transmisiunile Eurosport vor fi completate de Chris Henry, care a antrenat profesioniști precum Shaun Murphy, Ding Junhui și Stephen Hendry, cu perspective unice privind strategiile și modul de gândire al jucătorilor în timpul turneului de 17 zile.

Peste 150 de ore de transmisiune live vor fi difuzate exclusiv* pe Eurosport, europort.com și Eurosport Player în toată Europa. Cu tot cu emisiuni dedicate celor mai importante momente din cadrul campionatului, reluări și momente-cheie din cadrul turneului de calificări**, totalul ajunge la peste 300 de ore până la căderea cortinei peste cea de-a 42-a ediție a celui mai important eveniment din lumea snookerului. În România, Campionatul Mondial de Snooker va fi comentat de către Daniel Bontea și Alexandru Crișan.

Eurosport a difuzat pentru prima dată Campionatul Mondial de Snooker în anul 2000. În 2016, Eurosport și-a asigurat statutul de „gazdă a snookerului” odată cu semnarea unui acord de zece ani cu World Snooker pentru difuzarea tuturor turneelor importante de snooker, inclusiv seria Home Nations, Masters și Campionatul Mondial de Snooker.

Distribuie in retelele sociale: