Lipsa fortei de munca in Romania, principala problema pentru antreprenori!

Din ce în ce mai mulți antreprenori se contrunta cu o criză acută de personal dar și de costuri ridicate cu găsirea acestora. Agenția de presă Succes Press & PR membră a Succes Grup propune o ofertă accesibilă financiar tuturor antreprenorilor ce doresc să își găsească mai ușor angajați

Este o problema generala cu gasirea fortei de munca in Romania, astfel Succes Press & PR vine în sprijinul antreprenorilor cu posibilitatea de a publica un anunt de angajare la un tarif minim, pentru o perioada nedeterminata!

Un anunț de angajare costa doar 30 lei și poate fi publicat pe una din revistele online ale Succes Press & PR la alegere, pe o durată nedeterminată! În funcție de numărul de anunturi sau de reviste dorite se pot aplica reduceri de preț!

Super ProfitObservator CulinarSport ProfitSport MagazinClubul MediaThe Business LoungeTot Ceea Ce EsteRevista Succes

Pentru a publica anuntul de angajare trebuie doar sa ne trimiteți un email la contact@succes-grup.ro cu textul dorit, o poza relevanta pentru anunt si datele de facturare, mai departe ne ocupam noi de publicarea acestuia in revista dorită dar si de promovarea pe retelele de socializare.

Telefon: 0771.430.955
Email: contact@succes-grup.ro
Persoana de contact: Panait Mihai Vlad (Manager Succes Press & PR)

Distribuie in retelele sociale: