Lucian Cazan a marcat din nou pentru Petrolul

Petrolul a încheiat prima parte a sezonului cu o victorie la scor, 5-1 pe teren propriu cu CS Baloteşti, echipă pe care o învinsese cu 3-0 în tur. A fost ultimul meci al primei părţi a campionatului Ligii 2, care se va relua la mijlocul lunii februarie 2019.

Ploieştenii au alergat ceva până să deschidă scorul cu ilfovenii. A făcut-o însă Laurenţiu Marinescu, în minutul 33, dintr-un penalty scor tot de el. Apoi, în partea secundă, s-au descătuşat după reuşita lui Lucian Cazan (53) şi au fost aproape să câştige la diferenţa de şase goluri de care aveau nevoie pentru a o depăşi pe Academica Clinceni la golaveraj. Sebastian Ghinga (62), Sergiu Arnăutu (78) şi din nou Laurenţiu Marinescu (84) au ridicat scorul la 5-0, însă tot mai era nevoie de un gol. La reuşit George Ghiţă (88), dar pentru Baloteşti, astfel că petroliştii şi-au oprit ”motoarele” şi le vor odihni pentru la anul, atunci când trebuie să obţină promovarea.

După 21 de etape, Petrolul se află pe locul 3, cu 45 de puncte, tot atâtea câte are şi a doua clasată Academica Clinceni, însă aceasta are un golaveraj puţin mai bun. Pe primul loc e Sportul Snagov, cu 46 de puncte.

 Lucian Cazan, fostul fundas al celor de la Voluntari, a semnat un contract cu Petrolul Ploiesti pana la sfarsitul sezonului fotbalistic 2018-2019 cu clauza de prelungire pe inca un an. Jucatorul este reprezentat  de compania de impresariat sportiv Alexandrion Sport Management.

Peste 30 de jucatori si antrenori au apelat pana in prezent la serviciile acestei noi companii aparute pe piata de impresariat sportiv.

Alexandrion Sport Management este o companie ce aduce un plus pe piata de impresariat sportiv, in sensul ca jucatorii reprezentati beneficiaza de facilitati, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurari de sanatate.

Compania Alexandrion Sport Management impresariaza si jucatori din alte sporturi precum handbal sau tenis.

Distribuie in retelele sociale: