Luna lui cuptor aduce CONCURSUL de desen “Magia apei informate cu foc de iulie”

Evenimentele lunare „Focus to Green Eco Life”  si „Magia Apei Informate” sustinute de Aqua Carpatica, lanseaza de aceasta data un CONCURS de desen destinat lunii lui cuptor si focului solar al verii.

Denumită popular luna lui Cuptor, luna iulie se mai numeşte şi luna fierbinţelilor şi a coacerilor. E o lună plină de tradiţie şi este dedicată secerişului. Temerea principală a oamenilor era aceea de a nu-şi pierde recolta obţinută cu atâta trudă, de aceea, luna iulie este plină de tradiţii şi obiceiuri care interzic lucrul, din dorinţa de a nu chema grindina sau incendierea grânelor.

Cele patru săptămâni ale lui „Cuptor” poartă și ele fiecare câte-o denumire, și anume: „Săptămâna secerișului”, „Săptămâna Panteliilor”, „Săptămâna lui Santilie” și „Săptămâna Verii”.

CONCURS  desen “Magia apei informate cu foc de iulie”

Te invitam ca, in „Săptămâna Verii”, incepand de astazi, 27 iulie si pana la sfarsitul lunii, pe 31 iulie, sa iti folosesti timpul liber si sa iti pui imaginatia la contributie. Sa scoti la suprafata artistul din tine si sa desenezi focul lunii cuptor, asa cum l-ai simtit pe pielea ta si felul in care apa a reusit sa il mai domoleasca.

Premiile pe care le poti castiga constau in: apa Aqua Carpatica, mandale unicat pictate si sedinte gratuite de terapie florala Bach+remediu.

CERINTE PENTRU DESEN

  • Foloseste ca suport pentru desen un material reciclabil: o bucata de hartie/ziar, un servetel, un carton, o panza/tesatura veche, o sticla de plastic, o bucata de lemn etc
  • Foloseste ce culori ai la indemana (creioane colorate, carioci, creta, acrilice, acuarele etc)
  • Orice forma sau reprezentare a focului si apei, prin desen, este permisa. Fie ca este una concreta sau abstracta, zugraveste asa cum simti.

CONDITII DE PARTICIPARE

  • Trimite desenul la adresa de email contact@totceeaceeste.ro 
  • Data limita de trimitere a desenului este 31 iulie 2020, orele 13:00.
  • Da Like la paginile de mai jos:

https://www.facebook.com/AQUA.Carpatica/

https://www.facebook.com/focustolife.ro/

https://www.facebook.com/totceeaceeste.ro/

In seara de 31 iulie 2020 vom anunta cele mai inspirate 3 desene, alese dintre cele pe care ni le-ati transmis.

PREMIILE pentru cele mai inspirate 3 desene castigatoare constau in:

  • apa minerala si plata Aqua Carpatica (baxuri cu sticle de 0,5 l)
  • o mandala pictata cu culori acrilice, pe panza canvas
  • o sedinta de terapie florala Bach cu Ileana Vladut , terapeut BFRP

Evenimentul lunar “Magia Apei Informate” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”,  este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Portalul TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Distribuie in retelele sociale: